Τα lip balms που από σήμερα κιόλας πρέπει να υπάρχουν πάντα στην τσάντα σας

Τα χείλη σας είναι μία από τις πιο ευαίσθητες περιοχές του προσώπου όπως ακριβώς και τα μάτια. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να τα φροντίζετε καθημερινά με τα κατάλληλα προϊόντα. Η πλούσια ενυδάτωση των χειλιών ανήκει στην ρουτίνα περιποίησης ειδικά το χειμώνα. Ο ξηρός αέρας και η υγρασία αφυδατώνουν τα χείλη με αποτέλεσμα να ξεφλουδίζουν, να πονάνε αλλά και να μην είναι απαλά και όμορφα.  Φυσικά υπάρχει και ένας επιπλέον λόγος: Μόνο αν είναι σωστά και πλούσια ενυδατωμένα θα δείχνει τέλειο το κραγιόν και ειδικά το ματ

που τόσο αγαπάτε.

Αυτό σημαίνει πως πρέπει κάθε μέρα να απλώνετε ένα lip balm που θα τους χαρίσει την απαραίτητη υγρασία αλλά και υπέροχη όψη.

Εμείς σας αποκαλύπτουμε τα αγαπημένα μας. Εσείς πρέπει να επιλέξετε εκείνο που σας ταιριάζει και να πάρει τη θέση του στο νεσεσέρ σας.

Korres Lip Balm Ιβίσκος: Χάρη στο αιθέριο έλαιο ιβίσκου που περιέχει χαρίζει ενυδάτωση και υγιή όψη.

Apivita Lip Care με χαμομήλι: Καταπραΰνει, προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία και ενυδατώνει τα χείλη. Περιέχει στη σύνθεση του χαμομήλι, πρόπολη, ελαιόλαδο,  μελισσοκέρι, βούτυρο κακάο.

Lanolips Tinted Lip Balm SPF 30: Πρόκειται για το αγαπημένο προϊόν των celebrities και ειδικά η συγκεκριμένη εκδοχή του αφού εκτός από ενυδάτωση χαρίζει ένα τέλειο χρώμα που μπορεί να αντικαταστήσει ακόμη και το αγαπημένο σας lip gloss.

Burt’s Bees Beeswax Lip Balm: Η απαλή του υφή αλλά και η σύνθεση του που αποτελείται από κερί μέλισσας αφήνει τα χείλη ενυδατωμένα, απαλά και λαμπερά. Μπορείτε να το απλώσετε ακόμη και στη βάση της μύτης σας όταν σκάει και ξεφλουδίζει από το κρύο.

Maybelline Baby Lips Glow Lip Balm: Εκτός από ενυδάτωση και απαλότητα αφήνει στα χείλη ένα λαμπερό, φυσικό ροζ χρώμα. Είναι ιδανικό αν αγαπάτε το no make up make up look.

Nivea Smoothness Lip Care: Προσφέρει την απαραίτητη υγρασία χωρίς να κολλάει. Είναι κατάλληλο ακόμη και για τα πιο ξηρά χείλη.

Kiehl’s Lip Balm #1: Προσφέρει όλα όσα έχετε ανάγκη τις μέρες που η θερμοκρασία είναι ιδιαίτερα χαμηλή, χάρη στην aloe vera και τη βιταμίνη Ε που περιέχει στη σύνθεση του.

Διαβάστε ακόμη:

Η Katie Holmes έχει ραγάδες και είναι υπερήφανη γι’ αυτές

Φτιάξτε μόνες σας τον ωραιότερο χαμηλό κότσο σε 2 λεπτά (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα