Τα gel βερνίκια νυχιών που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε επαγγελματικό αποτέλεσμα μόνες στο σπίτι

Οι περισσότερες από εμάς τα τελευταία χρόνια κάνουμε ημιμόνιμο μανικιούρ που παραμένει στη θέση του μέχρι την επόμενη επίσκεψη μας. Υπάρχουν βέβαια και οι γυναίκες που θέλουν μακριά νύχια, τύπου Kardashian οι οποίες τοποθετούν ακρυλικό ή gel. Τα nail brands όμως που φροντίζουν για εμάς και φροντίζουν ώστε να μην φθείρουμε και ταλαιπωρούμε τα νύχια μας δημιούργησαν gel βερνίκια που χαρίζουν επαγγελματικό αποτέλεσμα χωρίς τη χρήση λάμπας.

Εμείς σας αποκαλύπτουμε τα αγαπημένα μας. Εσείς θα επιλέξετε το brand και την απόχρωση.

Korres Gel Effect

Nail Colour, Dazzle Me 33: Ένα ιριδίζον βερνίκι νυχιών που παραμένει λαμπερό για 10 τουλάχιστον ημέρες.

Essie Gel Couture, Sheer Fantasy: Μια φυσική και απαλή απόχρωση που ταιριάζει σε όλους τους τόνους επιδερμίδας. Θυμίζει πολύ το κλασικό και αγαπημένο της Βασιλικής οικογένειας, Ballet Slippers. Παραμένει αναλλοίωτο για 10 ημέρες τουλάχιστον. Καλό είναι να απλώσετε δύο στρώσεις.

Dior Vernis Gel Shine & Long Wear Nail Lacquer, Rouge 999: Είναι το πλέον κλασικό, κόκκινο χρώμα, κατάλληλο για τις γιορτές. Αν θέλετε να έχετε ένα τέλειο μανικιούρ για 1 εβδομάδα θα πρέπει να απλώσετε δύο στρώσεις.

Chanel Le Gel Coat Longwear Top Coat: Ένα top coat που χαρίζει διάρκεια σε όλα τα βερνίκια νυχιών του brand και όχι μόνο. Χαρίζει έξτρα λάμψη στο χρώμα και υπέροχο gel φινίρισμα.

Nails INC Gel Nail Polish Hyde Park Place: Ένα από τα πολύ αγαπημένα και ιδιαίτερα χρώματα. Αν δεν θέλετε να υιοθετήσετε nude ή παστέλ αποχρώσεις το φετινό χειμώνα το απαλό γκρι είναι ότι ωραιότερο. Είναι ένα πλούσιο και λαμπερό βερνίκι νυχιών που χαρίζει το αποτέλεσμα των επαγγελματικών. Παράλληλα δυναμώνει τα νύχια και τους χαρίζει υγιή όψη.

CND Vinylux Long Wear Nail Polish, Hot Pop Pink: Ναι, το πολύ έντονο ροζ, σχεδόν φούξια είναι μεγάλη τάση. Απλώστε δύο λεπτές στρώσεις και στη συνέχεια το top coat του brand. Το αποτέλεσμα είναι glossy και εντυπωσιακό.

OPI Infinite Shine Gel-Lacquer, Lincoln Park After Dark: Το αγαπάμε κυρίως για την ονομασία του αλλά και το χρώμα του είναι λατρεμένο. Η σκοτεινή και σοφιστικέ μοβ απόχρωση παραμένει στα νύχια περισσότερο από 10 ημέρες και δείχνει σαν να τα έχετε βάψει μόλις τώρα.

Διαβάστε ακόμη:

Halsey: Το νέο beauty icon μέσα σε ένα μήνα έκανε τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις

Η Katie Holmes έχει ραγάδες και είναι υπερήφανη γι’ αυτές

Keywords
Τυχαία Θέματα