ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στην Τζένη Μελιτά

17:56 8/3/2019 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΗ «Espresso» κάνει dislike!ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στην Τζένη ΜελιτάΠαρασκευή, Μάρτιος 8, 2019 - 17:54

❱❱ «Θα έχω πρόβλημα αν ο σύντροφός μου φοράει τα εσώρουχά μου. Τα εσώρουχά μου είναι κοφτά, δεν του μπαίνουν. Μπραζίλιαν το λιγότερο...»

... είπε προφανώς αστειευόμενη η Τζένη Μελιτά, καλεσμένη στη χιουμοριστική ενότητα «Της γιαγιάς σου» του Δημήτρη Ουγγαρέζου στο «Πρωινό».

Κυρία Μελιτά, χίλια τα δίκια σας! Διότι τα εσώρουχα είναι ακριβά και πολύτιμα, δεν είναι να τα φοράει ο άντρας μας, να τα ξεχειλώνει! Και ένας λόγος παραπάνω που είναι κοφτά (που θα τον κόβουν

κιόλας, είναι σίγουρο) και μπραζίλιαν και δεν του μπαίνουν, να μην τα δοκιμάσει καν... Να πάρει δικά του στρινγκάκια να φοράει άμα θέλει! Είπαμε, το ζευγάρι τα μοιράζεται όλα, αλλά όχι κι έτσι! Εσείς φοράτε τα σώβρακά του να πάτε λαϊκή; Οχι. Τότε εκείνος γιατί να βάζει τα δικά σας; Και να σας πούμε και κάτι; Αυτό είναι το πραγματικό πρόβλημα που πρέπει να έχουν οι γυναίκες σε αυτό το ευαίσθητο θέμα που εκθέσατε: το να μη χαλάσουν τα βρακιά, όχι ότι τρέχει τίποτα αν ο σύντροφος θέλει να φοράει μπραζίλιαν με λουλουδάκια και χωρίς ραφές. Αρκεί να είναι στο νούμερό του.

Keywords
Τυχαία Θέματα