Ολέθρια σχέση παντρεμένου τραγουδιστή με θαυμάστριά του

17:53 8/3/2019 - Πηγή: Espresso
COVER STORY«Τα έχω με τον άντρα σου»Ολέθρια σχέση παντρεμένου τραγουδιστή με θαυμάστριά τουΠαρασκευή, Μάρτιος 8, 2019 - 17:52

❱❱ Η ερωμένη πήγε στο σπίτι του σταρ της πίστας και τα ξεφούρνισε όλα στην εμβρόντητη γυναίκα του
❱❱ Ο φόβος ότι ο παράνομος δεσμός του θα γίνει βούκινο σε εκπομπές τον έριξε στα ψυχοφάρμακα

Από την
ΚΛΑΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Η ολέθρια σχέση γνωστού τραγουδιστή με θαυμάστριά του τον έριξε στα ψυχοφάρμακα! Σαν άλλη... Γκλεν Κλόουζ από την ομώνυμη ταινία, η ερωμένη του καλλιτέχνη

επισκέφθηκε τη σύζυγό του στο σπίτι τους, της χτύπησε το κουδούνι και της είπε: «Ανοιξε μου και φτιάξε καφέ, έχω κάτι να σου πω... Τα έχω με τον άντρα σου»!

Η σύζυγος άνοιξε και πίνοντας καφέ (πικρό και της παρηγοριάς, όπως καταλαβαίνετε) άκουσε εμβρόντητη όλα τα πικάντικα μυστικά και τις γαργαλιστικές λεπτομέρειες που είχε να της διηγηθεί από τις «καυτές» νύχτες που πέρασε με τον τραγουδιστή η θαυμάστρια και ερωμένη του!

Για κακή του τύχη, ο καλλιτέχνης μπήκε στο σπίτι του την πιο ακατάλληλη στιγμή. Στη θέα των δύο γυναικών δεν του ήρθε στο μυαλό το γνωστό σουξέ του συναδέλφου του Λε-Πα «Από δω η γυναίκα μου και από δω το αίσθημά μου» για να προχωρήσει στις συστάσεις, αφού οι δύο κυρίες είχαν ήδη γνωριστεί... Κόντεψε όμως να του... φύγει το μυαλό και ένιωσε τα άκρα του να μουδιάζουν. Οι στιγμές που επακολούθησαν της μοιραίας συνάντησης ήταν δύσκολες και για τους τρεις.

Ο τραγουδιστής, όμως, ως ο υπεύθυνος για τη δημιουργία του ερωτικού τριγώνου και όντας λίγο πιο ευαίσθητος, καθότι καλλιτέχνης, το πήρε λίγο πιο βαριά. Υστερα από το αναπάντεχο σοκ αλλά και την αγωνία και το άγχος μήπως η αδίστακτη ερωμένη του βγει και πει τα μυστικά και σε κάποιο τηλεοπτικό πλατό ή σε κάποια εφημερίδα -εκτός από τη γυναίκα του- υπέστη ισχυρή αγχωτική διαταραχή και έπεσε στα ψυχοφάρμακα.

«Κοντεύω να τρελαθώ»

Συγκεκριμένα, η πρώτη του αντίδραση μετά το σοκ ήταν να τρέξει για βοήθεια σε φιλικό του και εχέμυθο πρόσωπο, με χέρια και πόδια τρεμάμενα: «Φίλε, συνέβη αυτό κι αυτό... Πες μου τι να κάνω, κοντεύω να τρελαθώ» του είπε. Εκείνος τον καθησύχασε λέγοντάς του ότι ήταν λάθος της ερωμένης να τον... ξεσκεπάσει, αφού τέτοιου είδους ιστορίες συμβαίνουν σε πολλούς τραγουδιστές που τσιλιμπουρδίζουν και ότι δεν πρέπει να τρομοκρατείται. Επιπλέον, βλέποντάς τον να τρέμει σαν το ψάρι και να δυσκολεύεται να ανασάνει, του συνέστησε κάποιον ειδικό και άρχισε φαρμακευτική αγωγή, αλλά και ψυχοθεραπεία.

Να σημειωθεί ότι πήρε κάποιους μήνες στον καλλιτέχνη να συνέλθει, ενώ παράλληλα κατάφερε να πείσει τη γυναίκα του για την αγνή αγάπη που τρέφει στο πρόσωπό της, παρά το «κέρατο» που της φόρεσε. Ετσι, και ο γάμος και η καριέρα του σταρ της πίστας συνεχίζονται... Και τα αγχολυτικά επίσης!

Οσο για τις ξαναμμένες θαυμάστριες; Πλέον τις κρατάει σε απόσταση ασφαλείας, για χάρη του γάμου του αλλά κυρίως για χάρη του νευρικού του συστήματος!

Keywords
Τυχαία Θέματα