Τα highlighters που θα πάνε τη λάμψη στο πρόσωπο σας σε άλλο επίπεδο!

To highlighter είναι αναμφισβήτητα το προϊόν του καλοκαιριού. Είναι εκείνο που χαρίζει την τέλεια λάμψη και αναδεικνύει το μαύρισμα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Βρίσκεται στο νεσεσέρ σας πάντα, αφού πρωί και βράδυ θέλετε μια πινελιά ανανέωσης και γνωρίζετε ότι μόνο με το highlighter μπορείτε να την πετύχετε. 

Άλλωστε όποιο κι αν είναι το look σας το συγκεκριμένο προϊόν το αναβαθμίζει. Είτε αγαπάτε τα έντονα χρώμα, είτε το nude ή ακόμη και το no makeup makeup look. Οι ειδικοί με την πρώτη ευκαιρία

δίνουν απίθανες συμβουλές εφαρμογής. Αν και όλες ξέρουμε ότι το highlighter αρχικά απλώνεται στα ζυγωματικά φωτίζοντας ολόκληρο το πρόσωπο κα χαρίζοντας μια έντονη αίσθηση δροσιάς.

Μπορεί να προσφέρει ένα σοφιστικέ και chic φινίρισμα αλλά και ένα unicorn look αν φέτος το καλοκαίρι έχετε πιο παιχνιδιάρικη διάθεση. 

Εμείς σας προτείνουμε τα αγαπημένα μας. Εσείς θα επιλέξετε εκείνο που θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε το αγαπημένο σας look.

Becca Shimmering Skin Perfector Pressed Highlighter: Είναι το αγαπημένο προϊόν των influencers κι εκείνο με τις μεγαλύτερες πωλήσεις σε ΗΠΑ και Μεγάλη Βρετανία.

Maybelline New York Master Chrome Metallic Highlighter: Μια φόρμουλα που απλώνετε σαν βελούδο στην επιδερμίδα και χαρίζει λάμψη ανεπανάληπτη. Κατάλληλο για όσες από εσάς θέλετε στ’ αλήθεια να λάμπετε και να ξεχωρίζετε.

Fenty Beauty Killawatt Freestyle Highlighter: Αν αγαπάτε τις λάμψεις στο πρόσωπο της Rihanna τότε αυτό είναι το προϊόν σας. Και το δικό της επίσης. Γίνεται ένα με την επιδερμίδα και κυκλοφορεί σε πολλές αποχρώσεις.

Giorgio Armani Fluid Sheer: Είναι απαλό, διακριτικό και chic. Το αναμιγνύετε με το φον ντε τεν σας και η επιδερμίδα αποκτά την ωραιότερη, φυσική λάμψη ever.

Dior Backstage Glow Face Palette: Κατάλληλο για όσες από εσάς θέλετε να αποκτήσετε την τέλεια λάμψη της Meghan Markle. Και δεν το λέμε τυχαία. Είναι η αγαπημένη παλέτα του προσωπικού της make up artist, Daniel Martin.

L’ oreal Paris True Match Lumi Liquid Illuminator: Το αναμιγνύετε με το φον ντε τεν αλλά και την ενυδατική κρέμα σώματος για καλοκαιρινή λάμψη παντού.

Διαβάστε ακόμη:

Τα ωραιότερα hairstyles της Camila Cabello δια χειρός Δημήτρη Γιαννέτου!

Τα χρωματιστά eye make up looks που θα φωτίσουν ολόκληρο το πρόσωπό σας!

Keywords
Τυχαία Θέματα