Προβλέψεις Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

Κριός

Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να αφήσετε χωρίς δεύτερη σκέψη πίσω σας σχέσεις και καταστάσεις που βλέπετε πως δε μπορούν να εξελιχθούν και επικεντρωθείτε σε νέους στόχους που θα σας πάνε παρακάτω.

Ταύρος
Από τη μια έχετε τις έντονες επικρίσεις των συναδέλφων σας και από την άλλη την επιθυμία σας να σοκάρετε με όλα όσα θέλετε να τους πείτε. Κάντε λίγη υπομονή και τα πράγματα θα φτιάξουν από την επόμενη εβδομάδα.

Δίδυμοι

Η ημέρα είναι αρκετά αποκαλυπτική από τη μια, αλλά κρύβει και πολλές εκπλήξεις -μην ανησυχείτε, οι περισσότερες

θα σας κάνουν να χαμογελάσετε. Προσοχή στις εντάσεις μέσα στη δουλειά σας.

Καρκίνος

Μια σειρά από αλλαγές που αφορούν στον επαγγελματικό, ή οικογενειακό σας τομέα θα σας δημιουργήσουν απίστευτη ένταση και πολλά νεύρα. Ζητήστε τη βοήθεια των φίλων σας.

Λέων
Αποφύγετε εκρηκτικές συμπεριφορές, κυρίως όσον αφορά στον επαγγελματικό τομέα. Υπάρχει περίπτωση πάνω στα νεύρα σας να πείτε πράγματα που σίγουρα θα τα μετανιώσετε.

Παρθένος

Σήμερα σας συμβουλεύουμε να κρατηθείτε μακριά από διαφωνίες και αντιπαραθέσεις κάθε τύπου. Βρείτε χρόνο για το σύντροφό σας που τελευταία τον έχετε παραμελήσει.

Ζυγός

Χρειάζεται να καθίσετε να σκεφτείτε και να δείτε με πιο καθαρή και ήρεμη ματιά μια σειρά από ζητήματα του παρελθόντος. Μόνο αν καταλάβετε τον τρόπο που λειτουργούσατε δεν θα κάνετε ξανά τα ίδια λάθη.

Σκορπιός

Σχέσεις που προκύπτουν αλλά και επαγγελματικές ευκαιρίες, σας υπόσχονται ένα καλύτερο μέλλον. Βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας -καλή η δουλειά αλλά πρέπει να υπάρχει πάντα ισορροπία στη ζωή σας.

Τοξότης

Νέα ξεκινήματα που σκέφτεστε να κάνετε χρειάζονται σε κάθε τομέα ουσιαστική αξιολόγηση και μικρά σταθερά βήματα και υπομονή. Μην νομίζετε πως όλα όσα σας απασχολούν θα λυθούν με έναν μαγικό τρόπο.

Αιγόκερως

Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να σκεφθείτε πιο ψύχραιμα όλα τα θέματα που σας απασχολούν. Έτσι μόνο θα μπορέσετε να βρείτε τις πιο καλές και συμφέρουσες λύσεις για εσάς.

Υδροχόος

Μην ενδώσετε σε αντιπαραθέσεις που στηρίζονται σε λάθος αξιολογήσεις, κυρίως με κοντινά σας πρόσωπα ή συνεργάτες. Ακούστε καλά τι έχουν να σας πουν και κατόπιν αποφασίζετε πως θα πράξετε.

Ιχθείς

Ξεκαθαρίστε με τους γύρω σας και κυρίως με τον εαυτό σας, ποια τελικά είναι τα θέλω σας και δουλέψτε πάνω σε αυτά. Προσοχή στα οικονομικά σας που δε λένε να φτιάξουν με τίποτα.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα