H Emily Ratajkowski δημιούργησε δικά της ρούχα για γνωστό brand σε πολύ καλές τιμές!

Η Emily Ratajkowski συνεργάζεται με το γνωστό e-shop Nasty Gal και δημιουργεί υπέροχα ρούχα που θα σε εντυπωσιάσουν και θα θέλεις να τα συμπεριλάβεις στην καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα.

Η ίδια έκανε μια σέξι εμφάνιση με jacket dress και λευκά mules από τη δική της σειρά και ήταν πανέμορφη!

Η συλλογή περιλαμβάνει 55 κομμάτια και είναι όλη εμπνευσμένη από την Emily Ratajkowski και το δικό της στιλ.

«Το Nasty Gal είναι ένα πολύ cool brand.

Είναι οικονομικό, έχουν μεγάλη ποικιλία σε νούμερα και λατρεύω που ήταν nasty πριν γίνει αυτό μόδα. Τα ρούχα πρέπει να είναι για όλους-η μόδα πρέπει να είναι για όλους και το Nasty Gal το προσφέρει αυτό», είπε το πασίγνωστο μοντέλο στο Refinery29.

«Όταν είμαι στη Νέα Υόρκη λατρεύω το κοστούμι….Αλλά στο LA θα έχανα σίγουρα το παντελόνι και θα φόραγα ένα biker short».

Η συλλογή της Emily Ratajkowski x Nasty Gal περιλαμβάνει μίνι φορέματα, κοστούμια σε oversized γραμμή, σορτς, biker shorts, μίντι milkmaid dresses, slip dresses, tops, crop tops και πολλά άλλα ρούχα που φοριούνται πάρα πολύ φέτος το καλοκαίρι.

Οι αποχρώσεις είναι σε γενικές γραμμές παλ και ανοιχτές και τα περισσότερα ρούχα κοστίζουν μέχρι 60 ευρώ. Μάλιστα, αυτές τις μέρες το brand έχει βάλει εκπτώσεις και μπορείς να βρεις τα ρούχα της Emrata σε πολύ καλύτερες τιμές.

Όλα τα ρούχα είναι ακριβώς σχεδιασμένα στο στιλ της Emily και με βάση αυτά που της αρέσει εκείνης να φοράει τους καλοκαιρινούς μήνες. Εσένα πώς σου φαίνονται; Θα τα φόραγες;

Διαβάστε ακόμα: Τα 5 καλοκαιρινά φορέματα που αξίζει να προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου (VIDEO)- Για να έχεις τέλειο στιλ κάθε στιγμή της ημέρας!

Κι όμως, ΑΥΤΗ είναι η Νο1 τάση του Καλοκαιριού και θα θέλεις να την υιοθετήσεις κι εσύ!- Μήπως μπορείς να φανταστείς ποια είναι;

Αυτά τα καλοκαιρινά looks της Φαίης συγκέντρωσαν πάνω από 270.000 likes μέσα σε λίγα λεπτά!- Θα τα λατρέψεις!

Keywords
Τυχαία Θέματα