Βασίλης Πορφυράκης: Τα τρυφερά του λόγια για τη σύντροφό του Ματίνα Νικολάου

11:02 20/6/2019 - Πηγή: People

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Νight Show ήταν χθες το βράδυ ο Βασίλης Πορφυράκης. Ο τραγουδιστής, που έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο The X Factor, είναι σε σχέση με τη Ματίνα Νικολάου, την ηθοποιό που γνωρίσαμε στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά στο «Για την Παρέα».

Με τρυφερά λόγια μίλησε για τη σύντροφό του, ο Βασίλης Πορφυράκης λέγοντας «Η

Ματίνα είναι εξαιρετικός άνθρωπος, είναι ωραίος χαρακτήρας, ανιδιοτελής». Ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σχέση τους: «Η σχέση πάντα φέρνει μια σταθερότητα, μια βάση, μια ηρεμία και πάνω απ’ όλα φέρνει κι ένα γέμισμα στον συναισθηματικό κόσμο. Κι επειδή είμαι ερωτικός τραγουδιστής, όταν ερωτεύεσαι κάνεις τη δουλειά σου καλύτερα.»

Όσο για τη γνωριμία τους, ο Προφυράκης είπε ότι με τη Ματίνα γνωρίστηκαν πολύ πριν τις εκπομπές και τη δημοσιότητα που ακολούθησε: «Το καλοκαίρι ήμασταν και οι δύο άνεργοι και λέγαμε τι θα κάνουμε το χειμώνα. Και μου λέει “έρχεται μια εκπομπή, πρωινό με τον Νίκο και δεν ξέρω τι να κάνω”. Έτσι γνωριστήκαμε σε μια φάση που ήμασταν και οι δυο …on construction. Πρώτη φορά την είδα σε κοινή παρέα και μετά τα social media έφεραν ένα… ζέσταμα», είπε.

Keywords
Αναζητήσεις
πορφυρακης τραγουδιστής σχέση
Τυχαία Θέματα
Βασίλης Πορφυράκης, Ματίνα Νικολάου,vasilis porfyrakis, matina nikolaou