Τα φετινά πασχαλινά αυγά είναι πολυτελή και κρύβουν beauty εκπλήξεις

Τα κλασικά πασχαλινά αυγά είναι κόκκινα. Υπάρχουν βέβαια και τα πολυτελή που στολίζουν το χώρο σας, μερικά από τα οποία στοιχίζουν μια περιουσία. Σε αυτό το post όμως δεν θα ασχοληθούμε ούτε με τα μεν, ούτε με τα δε. Αλλά με εκείνα που κρύβουν beauty εκπλήξεις.

Ναι τα beauty brands έχουν φροντίσει και γι’ αυτό. Υπάρχουν πασχαλινά αυγά που κρύβουν τα αγαπημένα σας προϊόντα ομορφιάς ή εκείνα που ήρθε καιρός

να ανακαλύψετε. Φυσικά είναι και ένα υπέροχο δώρο στις αγαπημένες σας φίλες ή το βαφτιστήρι σας αν είναι σε ηλικία που εκτιμά τα προϊόντα ομορφιάς και επιτρέπεται να τα χρησιμοποιήσει.

Εμείς φυσικά τα ανακαλύψαμε. Θα χρειαστεί να κάνετε μια μικρή έρευνα στο διαδίκτυο να τα αποκτήσετε αλλά όπως θα δείτε, αξίζει τον κόπο.

L’ Occitane: Για άλλη μια χρονιά το γνωστό brand δημιουργεί ένα τέλειο αυγό που περιλαμβάνει shower gel ή σαπούνι, body lotion και τη διάσημη κρέμα χεριών. Κυκλοφορεί σε δύο διαφορετικές εκδοχές.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στο Verbena Easter Egg και το Cherry Blossom Easter Egg ανάλογα με την εσάνς που αγαπάτε περισσότερο.

Glossybox: Ένα brand που ειδικεύετε στις τέλειες συσκευασίες ανάλογα με την εποχή. Το φετινό Πάσχα ένα ροζ αυγό κρύβει μικρούς θησαυρούς ομορφιάς που μπορείτε να έχετε μαζί σας στις αποδράσεις σας.

Μεταξύ άλλων θα βρείτε mascara σε μίνι συσκευασία, self tan, τονωτική λοσιόν λάμψης, ψεύτικες 3D βλεφαρίδες και την τελειότερη sheet mask. Όλα όσα θα χρειαστείτε δηλαδή τη φετινή άνοιξη αλλά και το καλοκαίρι που έρχεται.

Lookfantastic Beauty Easter Egg: Μια πολυτελή συσκευασία που κρύβει στο εσωτερικό της αυγά με εκπλήξεις όπως σαπούνι καθαρισμού, κρέμα νύχτας, illuminating drops, σαμπουάν, ορό ματιών και ενυδατικό primer.

Όλα τα προϊόντα περιποίησης ανήκουν σε υποψιασμένα brands που αξίζει τον κόπο να δοκιμάσετε. Και σίγουρα είναι το ωραιότερο δώρο σε όσες από τις φίλες σας έχουν αδυναμία στις ιδιαίτερες φόρμουλες.

Διαβάστε ακόμη:

Coachella: Τα ωραιότερα beauty looks

Το έλαιο που χαρίζει στις celebrities τα ωραιότερα μαλλιά ever!

Keywords
Τυχαία Θέματα