Κώστας Σγόντζος: Ραγίζει καρδιές το αντίο των συναδέλφων του στον Atlantis FM

Ο θάνατος του έχει προκαλέσει θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο. Δημοσιογράφος, παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός, ο Κώστας Σγόντζος έφυγε στα 62 του χρόνια έπειτα από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη. Είχε γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό από την παρουσίαση της πρώτης μουσικής εκπομπής “Μουσικό καλειδοσκόπιο” στην ΕΡΤ, αλλά και το επιτυχημένο “Παιχνίδια χωρίς Σύνορα”.

Ο Κώστας Σγόντζος υπήρξε παντρεμένος με τη δημοσιογράφο

Νανά Παλαιτσάκη, ενώ από τον πρώτο του γάμο έχει δύο κόρες.

Τα τελευταία χρόνια είχε αποσυρθεί από την τηλεόραση και εργαζόταν για τη μεγάλη του αγάπη το ραδιόφωνο. Από το 2014 εργαζόταν στον Atlantis 105.2 FM ως μουσικός παραγωγός, ενώ έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με την ΕΡΤ, τον ΑΝΤ1, τον ΣKAΪ και τον ALPHA. Εργάστηκε επίσης στους ραδιοσταθμούς ERA 2, ERA sport, TOP FM,ANT1 FM, ROCK FM, SKYROCK, PLANET.

Οι συνάδελφοί του στο ραδιόφωνο του Atlantis 105,2 ραγίζουν καρδιές με τον αποχαιρετισμό τους στον φίλο τους Κωνσταντίνο Σγόντζο γράφοντας από καρδιάς ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα με τίτλο “Ο Κωνσταντίνος δεν τα κατάφερε”.

“Ο Κώνσταντίνος δεν τα κατάφερε…”:

“Ξέραμε ότι ήταν πολύ δύσκολο να τα καταφέρει.

Συνειδητά είχαμε επιλέξει να τον δηλώνουμε παρών στο πρόγραμμά μας, παρ’ όλο που έδινε σκληρή και άνιση μάχη για τη ζωή του.

Θέλαμε να πιστεύουμε, και -κόντρα στις προβλέψεις- πιστεύαμε ότι στο τέλος θα κατάφερνε να σηκωθεί. Το πιστεύαμε γιατί γνωρίζαμε το κουράγιο του, το θάρρος του, τη δύναμή του.

Εδώ και λίγες ώρες ο παραγωγός μας, ο συνεργάτης μας, ο φίλος μας, Κωνσταντίνος Σγόντζος δεν είναι ανάμεσά μας.

Με κάποιον τρόπο όμως, θα είναι πάντοτε ανάμεσά μας γιατί με το ήθος του, την προσφορά του, την αγάπη του για το ραδιόφωνο και τον Ατλαντίς έγινε κι αυτός μέλος της ραδιοφωνικής μας οικογένειας.

Καλό ταξίδι Κωνσταντίνε…”

Διαβάστε ακόμα: Μιχάλης Χατζηγιάννης: “Οι στιγμές που λύγιζαν τα πόδια μου ήταν όταν…”

Η Ζέτα Δούκα εκφράζει την επιθυμία της να υιοθετήσει παιδί και αποκαλύπτει τον λόγο που δεν παντρεύεται

“Δεν θεωρώ ότι φέτος είναι περισσότερο ριάλιτι το MasterChef, απλά έχουν απελευθερωθεί πιο πολύ οι κριτές…”

Keywords
Τυχαία Θέματα