ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Ο Δημήτρης Καμπουράκης

ΠΟΛΙΤΙΚΗΗ «Espresso» κάνει dislike!ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Ο Δημήτρης ΚαμπουράκηςΔευτέρα, Απρίλιος 15, 2019 - 17:40

❱❱ Σε απαράδεκτα «αστειάκια» εις βάρος των ΑΜΕΑ προχώρησε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καμπουράκης, από κοινού με τον...

... Τάκη Χατζή, στον αέρα του Σκάι και της τηλεοπτικής εκπομπής που συμπαρουσιάζουν. Το μπλακ χιούμορ, που κρίθηκε όχι μόνο αποτυχημένο, αλλά και εξόχως προσβλητικό για τους τυφλούς συνανθρώπους μας,

ξεκίνησε όταν ο Δημήτρης Καμπουράκης εμφανίστηκε με μαύρα γυαλιά, εξαιτίας επέμβασης που έκανε στο μάτι του, και θέλοντας προφανώς να «τρολάρει» τον υποψήφιο ευρωβουλευτή και πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Κουρουμπλή. Ο ίδιος θεώρησε σωστό να παραστήσει τον τυφλό, με τον Τάκη Χατζή να τον ρωτά «Ο Στίβεν Γουόντερ είσαι;» και να αρχίζει να ψάχνει κέρματα για ελεημοσύνη, λες και οι τυφλοί είναι και επαίτες. Φυσικά, κανένας δεν γέλασε. Τουναντίον. Το αδιανόητο περιστατικό προκάλεσε σωρεία -δικαιολογημένων- αντιδράσεων, αναγκάζοντας τον Δημήτρη Καμπουράκη να ζητήσει συγγνώμη και να παραδέχεται ότι έκανε «χοντράδα».

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook υποστήριξε δε ότι σκοπός του ήταν να αυτοσαρκαστεί, επειδή τα σάιτ έγραφαν ότι περνούσε δύσκολες ώρες λόγω του χειρουργείου, και όχι να προσβάλλει κάποιον. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Τάκης Χατζής, που ζήτησε και εκείνος συγγνώμη, ενώ δήλωσε πως «εμείς ζητήσαμε αμέσως συγγνώμη και έπρεπε να το κάνουμε και το εννοούμε...»

Φυσικά μια συγγνώμη δεν αρκεί. Ειδικά όταν χλευάζεις τυφλούς και εν γένει ανθρώπους με ειδικές ανάγκες με χυδαίο τρόπο. «Ακραία φαινόμενα» ο τίτλος της εκπομπής των δύο, άκρως απαράδεκτο, κραυγαλέα ρατσιστικό και ασυγχώρητο το -κατ'ευφημισμόν- χιούμορ τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα