Meghan Markle: Σχεδιάζει να γεννήσει στο νερό με Ελληνίδα γυναικολόγο!

Μέσα στο σαββατοκύριακο που πέρασε φήμες ήθελαν τη Δούκισσα του Σάσεξ να έχει γεννήσει μυστικά, ωστόσο κάτι τέτοιο διαψεύστηκε. Ωστόσο όλα δείχνουν πως η Meghan Markle θέλει να κάνει τα πράγματα με το δικό της τρόπο, αφού σκέφτεται να γεννήσει το πρώτο της μωρό με τον πρίγκιπα Harry στο νερό! Ο βρετανικός τύπος αναφέρει πως η Meghan Markle προετοιμάζεται για τη γέννα κάνοντας διαλογισμό και γιόγκα και πως αν και οι γιατροί της συστήνουν το μαιευτήριο, η ίδια θέλει να γεννήσει

στο σπίτι μέσα στο νερό.

Η Meghan έχει δηλώσει ότι δεν θέλει «άνδρες με κοστούμια» να την βοηθήσουν στη γέννα και ότι θα επιλέξει μεταξύ τριών γυναικών γυναικολόγων. Μία από αυτές είναι η Ελληνίδα Μίνα Σαββίδου.

Δείτε τη φωτογραφία της Ελληνίδας γυναικολόγου στο Πρω1νό όπου μίλησαν για το θέμα:

Από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία γέννησης του βασιλικού μωρού, αν και φημολογείται η 28η Απριλίου. Ο τοκετός στο νερό είναι ένας φυσικός και χαλαρός τρόπος για να φέρεις ένας παιδί στον κόσμο. Θεωρείται ασφαλής επιλογή για τις γυναίκες που έχουν γεννήσει χωρίς επιπλοκές.

Η 37χρονη Meghan φαίνεται να μην έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να γεννήσει σε νοσοκομείο, ενώ πηγές από το παλάτι υποστηρίζουν πως η κλινική του Λονδίνου «Kensington Wing of Chelsea and Westminster Hospital» είναι η ιδανική επιλογή, προσφέροντας όλες τις ανέσεις που έχει ένα πολυτελές ξενοδοχείο. Στην ίδια πτέρυγα είχε γεννήσει πριν από δύο χρόνια η φίλη της Μέγκαν, δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων, Amal Clooney φέρνοντας στον κόσμο υγιέστατα δίδυμα.

Διαβάστε ακόμα: Μιχάλης Χατζηγιάννης: “Οι στιγμές που λύγιζαν τα πόδια μου ήταν όταν…”

“Δεν θεωρώ ότι φέτος είναι περισσότερο ριάλιτι το MasterChef, απλά έχουν απελευθερωθεί πιο πολύ οι κριτές…”

Η Ζέτα Δούκα εκφράζει την επιθυμία της να υιοθετήσει παιδί και αποκαλύπτει τον λόγο που δεν παντρεύεται

“Ραγίζει” καρδιές ο Γιώργος Παρτσαλάκης: Η φωτογραφία από τον τάφο της βαφτιστήρας του

Keywords
Τυχαία Θέματα