Τα fashion girls στη Νέα Υόρκη υιοθέτησαν τη μεγαλύτερη τάση στα νύχια με τον δικό τους τρόπο και πρέπει να τον δείτε

Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες η Νέα Υόρκη γεμίζει με fashion girls που κινούνται στην πόλη αφήνοντας το στίγμα τους. Με το δικό τους ξεχωριστό look δημιουργούν μια ακόμη πιο κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα ενώ οι φωτογραφίες τους κάνουν το γύρω του κόσμου ώστε όλες εμείς να δούμε και να μάθουμε τα fashion και beauty trends αλλιώς. Αφού τα συγκεκριμένα

κορίτσια ναι μεν ακολουθούν τις τάσεις αλλά αλλιώς. Βάζουν τη δική τους πινελιά δημιουργώντας μια τάση μέσα στην τάση.

Εμείς εστιάσαμε στα νύχια τους και είδαμε ότι οι περισσότερες ακολούθησαν μεν το trend που θέλει να αποκτήσουμε french mani τη φετινή σεζόν αλλά του έδωσαν μια παιχνιδιάρικη όψη που πολύ μας άρεσε.

Και φυσικά επιλέξαμε τα ωραιότερα που πρέπει να δείτε και φυσικά να αντιγράψετε.

Η streetwear designer, Ronnie Fieg ζήτησε από τη διάσημη nail artist Betina Goldstein να δημιουργήσει ένα french mani απλό αλλά ιδιαίτερο. Κι εκείνη της χάρισε το “the double corner french” που απλά λατρέψαμε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Betina R. Goldstein (@betina_goldstein) στις 9 Σεπ, 2019 στις 6:52 πμ PDT

Στο show του Prabal Gurung η nail expert Miss Pop δημιούργησε ένα κλασικό γαλλικό μανικιούρ αφού οι δημιουργίες ήταν εμπνευσμένες από την ιδέα του American classic όπως δήλωσε η ίδια. Βλέπε Jackie O δηλαδή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miss Pop (@misspopnails) στις 8 Σεπ, 2019 στις 7:55 μμ PDT

Φυσικά υπήρχαν και τα πιο απρόσμενα σχέδια εκείνα που απευθύνονται σε όσες από εσάς αγαπάτε το french mani αλλά θέλετε τη μοντέρνα εκδοχή του και το χρώμα. Στο show του Christian Siriano η nail artist Julie Kandale ζωγράφισε τα νύχια χρησιμοποιώντας παστέλ αποχρώσεις στα tips και φουτουριστικό εφέ στην επιφάνεια των νυχιών με ασημένιο glitter.

Εσείς δεν έχετε παρά αν επιλέξετε το look που ταιριάζει στο style και τη διάθεση σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κλέισετε το επόμενο ραντεβού σας με τη μανικιουρίστ και να πάτε αποφασισμένες. Είτε της ζητήσετε να δημιουργήσει ένα minimal και διαχρονικό french mani είτε λάμψεις με glitter ή shimmer σε ασημί ή χρυσή απόχρωση.

Διαβάστε ακόμη:

Οι πλεξούδες της επόμενης Άνοιξης είναι φολκλόρ και θα σας κάνουν να μοιάζετε με Μεξικάνες

To beauty look της Jennifer Lopez που πρέπει να αντιγράψετε πριν έρθει το Φθινόπωρο

Keywords
Τυχαία Θέματα