Ο μικρός Παντελής που έχει τρελάνει το Facebook στην πρώτη του συνέντευξη

08:01 11/9/2019 - Πηγή: People

Είναι από τις πιο αστείες σελίδες που υπάρχουν στο Facebook. Αν δεν έχεις μάθει ακόμα τι εστί Παντελής, τώρα είναι η τελευταία σου ευκαιρία.

Παντελής έλλειψη φόβου. Παντελής συνείδηση της ηλικίας και του εαυτού του. Παντελής Βούλγαρης. Όχι, αυτό είναι από άλλο ανέκδοτο.

Ο μικρός Παντελής λοιπόν, 7 χρόνων, δίνει την πρώτη του συνέντευξη στο peoplegreece.com και μας τιμά αφάνταστα με αυτό.

Ο Παντελής μας μιλά για

το ειδύλλιο με την Πέπη, τη σχέση με την Παρασκευούλα, το ενδεχόμενο να γίνει influencer και τι θέλει να γίνει όταν μεγαλώσει. Το τελευταίο ύστερα από μια τρομερά πρωτότυπη ερώτηση μας. Μόνο περηφάνια γι΄αυτή τη συνέντευξη.

-Παντελή θα ήθελα να μου πεις πώς σου ήρθε η ιδέα να φτιάξεις αυτή τη σελίδα και να μοιραστείς τα περιστατικά της ζωής σου;

Μια μερα μπικα στο σπιτι και ο μπαμπασ ιταν στο κομπιουτερ και εβλεπε κατι φοτογραφιεσ απο οραιεσ γινεκεσ και τον ροτισα μπαμπα τι κανισ και μου ειπε τιποτα παντελακο, γραφο ενα ημερολογιο. Ετσι αποφασισα να γραψο κι εγο το δικο μου ιμερολογιο αλλα οταν γραφο δεν μου βγαινουνε οραιεσ γινεκεσ, μαλλον κατι παταω λαθοσ. 

-Πίστευες ότι θα έχει τόσο μεγάλη επιτυχία;

Επιτιχια ειναι να με παντρεφτει η κιρια πεπη. Το ημερολογιο ειναι απλα για να γραφο αφτα που γινοντε για να μαθαινει ο κοσμοσ τι τραβαμε εμεισ οι μικροι. Εγο ασ πουμε ειμαι 1.10 και εκει που βαζι η μαμα τισ σοκολατεσ δεν τισ φτανο. Αφτα κανεισ δεν τα λεει.

-Μπορεί να είσαι μικρός ακόμα, αλλά έχεις σκεφτεί να γίνεις κι εσύ influencer; Αυτοί είναι κάτι άνθρωποι που κάνουν 10 ώρες να βγάλουν μια φωτογραφία κι όταν τη βγάλουν, την ανεβάζουν στο Facebook και αλλού και τους δίνουν δώρα. Εσύ θα ήθελες να γίνεις influencer σε παγωτά

Οχι εγο οταν μεγαλοσο θελο να μη δουλεβο. Επισησ αμα κανισ 10 ορεσ να βγαλεισ μια φοτογραφια για να παρεισ ενα δορο αστα να πανε. Εμεισ με τον αδερφο μου τον αλεκο αμα γκρινιαξουμε πεντε δεκα λεπτα κατι μασ δινουνε σινιθοσ.

-Οι περιγραφές σου είναι αρκετά λογοτεχνικές. Από πού αντλείς αυτό το ταλέντο; Διαβάζεις ή το έχεις έμφυτο;

Διαβαζο, ναι. Σχολια στο γιουτιουμπ, υποτιτλουσ στην τηλεοραση και τισ αφισεσ στο χοριο αφτεσ για τα πανιγιρια, φετοσ ειχαμε πολλα πανιγιρια και διαβασα αρκετα. Εμφυτο ειστε και φενεστε

-Πες μας λίγα παραπάνω πράγματα για την οικογένεια σου. Τι δουλειά κάνει ο μπαμπάς σου; Γιατί φαίνεται ότι είστε μια οικογένεια με λεφτά από αυτά που ανεβάζεις.

Ο μπαμπασ μου δουλεβει σε μια εταιρια που πρεπει καθε μερα να φοραει καλα ρουχα και το πρωι πολλεσ φορεσ λεει στη μαμα ρε μαρια παλι ειναι τσαλακομενο το πουκαμισο και η μαμα του λεει αποστολη μου νομιζα οτι με ηθελεσ για σιζιγο οχι για πλιστρα και μετα λεει ο μπαμπασ αααα ρε μαρια αααα ρε μαρια και μετα το σιδερονη μονοσ του και μια μερα το εκαψε γιατι χτιπισε το κινιτο του οσο σιδερονε και αρχισε να λεει ναι ρε κοσταρα ετσι τους πιγαμε που θελανε και να κερδισουνε στο καραησκακη και η μαμα γελουσε και του ελεγε μπραβο καμαρι μου, καψε μας και ζοντανουσ για να σιδεροσεισ ενα πουκαμισο.

Με αλλα λογια δεν ξερο ακριβοσ τι δουλεια κανει ο μπαμπασ μου. Η μαμα μου δουλεβει στην τραπεζα και ολο τσακονεται με τον μπαμπα αλλα στο τελοσ τον κερδιζει. Εχο εναν αδερφο μικρο τον αλεκο που ειναι χαζο το παιδακι και ενα σκιλο τον ντουντη που ειναι ο αγαπημενοσ μου ανθρωποσ σε αυτο το σπιτι.

-Σε έχει πάρει ποτέ ο μπαμπάς σου στη δουλειά του για να δεις τι κάνει; Να γνωρίσεις και αυτή τη Ματούλα ίσως. Τυχαίο παράδειγμα.

Μονο μια φορα επειδη ειχαμε απεργια στο σχολειο και η γιαγια ηταν στο χοριο και δεν ειχαν που να μασ αφισουν αλλα καναμε κατι ζιμιεσ με τον αλεκο, σπασαμε ενα πραγμα στο γραφειο που ηταν απο τζαμια και ο μπαμπασ μασ εβαλε τισ φονεσ και η κιρια ματουλα ηρθε και ειπε αποστολη μη φοναζεις στα παιδακια και ο μπαμπασ τισ ειπε ρε ματουλα ουτε πεντε λεπτα δεν μπορουν να κατσουνε ησιχα οι σαταναδεσ και ο αλεκοσ μου ειπε παμε να σπασουμε κι αλλα, αλλα τελικα ζητισαμε παγοτο και κατσαμε και βλεπαμε γιουτιουμπ, κατι βιντεο με ατιχιματα σε γαμουσ και του αλεκου του επεσε ολοσ ο πιραβλοσ στο πλικτρολογιο και ο μπαμπασ ειπε οχι γαμο την κιδεια μου. Δεν ξαναπηγαμε στο γραφειο του μπαμπα απο τοτε, δεν ξερο γιατι. Παντοσ δεν καταλαβα τι κανει γιατι το μονο που εκανε ηταν να μασ μαλονει.

-Σε ένα παλιότερο ποστ είχες πει ότι θα ξεκινήσεις τένις. Τελικά ξεκίνησες;

Αποφασισα να μην ασχολιθο ακομα με αθλιματα. Δεν νιοθο ετοιμοσ.

-Τώρα που θα ξεκινήσει η σχολική χρονιά, θα πας στην Τρίτη τάξη ή έμεινες;

Δεν γινεται να μινισ στο διμοτικο. Προχτεσ ομοσ πιγα στη μαμα και τησ ειπα οτι αποφασισα να το κοψο το σχολειο και η μαμα μου ειπε ναι παντελακο μου κι εγο πρεπει να κοψο τα νιχια μου, οποτε μαλλον δεν θα παο.

-Έχεις πάει με τη μαμά και το μπαμπά να πάρεις τα σχολικά σου;

Πιρα τσαντα αβεντζερσ και κασετινα αηρονμαν. Αν δεν παο τελικα σχολειο θα τα δοσο γκιβαγουει.

-Πάμε τώρα και στα ερωτικά σου που αποτελούν ένα φλέγον ζήτημα. Από τη στιγμή που τα πράγματα με την κυρία Πέπη δεν εξελίχθηκαν καλά, τι σκοπεύεις να κάνεις; Θα περιμένεις ως το επόμενο καλοκαίρι που θα την ξαναδείς στην κατασκήνωση και θα είσαι μεγαλύτερος; Με την Παρασκευούλα έχει τελειώσει μέσα σου μετά την απώλεια των παιδιών;

Η κιρια πεπη με πλιγοσε, νομιζα οτι ηθελε να παντρεφτουμε. Τελικα δεν ηθελε και αφτο με εκανε να νιοθο μεγαλη απογοητεψη. Του χρονου δεν θελο να ξαναπαο κατασκινοσι εκτοσ και αν αλλαξι γνομι και παμε μαζι παντρεμενοι και με ολα τα παιδια μασ.

Η παρασκευη μου εστειλε προχτεσ στο βαιμπερ μετα απο καιρο και μου ειπε γεια σου παντελακο χαιρομαι που θα σε δο και εγο τισ ειπα δεν θα ερθο σχολειο το εκοψα αν θεσ να με δεισ θα ειμαι στα πεφκακια την πεμπτη στισ 12 γιατι κι εγο χαρηκα που μου εστειλε, αφτι με αγαπαει δεν ειναι σαν την πεπη που με κοροιδεψε.

-Και τώρα θα σου κάνω μια πολύ πρωτότυπη ερώτηση. Είμαι σίγουρος δεν την έχεις ξανακούσει στα τόσα χρόνια που ζεις. Τι θες να γίνεις όταν μεγαλώσεις και πώς βλέπεις τον εαυτό σου σε 20 χρόνια;

Οταν μεγαλοσο θελο να καθομαι. Δεν ξερο ποσ λεγεται αυτο αλλα θα ηθελα να καθομαι και να μη δουλεβο και να εχο παντρεφτει την κιρια πεπη και να εχουμε παιδια και ενα σκιλο και να μενουμε στο χοριο γιατι μονο στο χοριο μασ αφινει η μαμα να κανουμε βολτεσ μονοι μασ, στην αθηνα ουτε μεχρι το περιπτερο δεν πιγαινουμε. Αν ομοσ δεν γινεται να καθομαι και θα πρεπει να κανο δουλεια θα ηθελα να γινο αστροναφτησ γιατι και αφτοι οποτε βλεπο βιντεο ειναι σαν να καθονται απλα ειναι στον αερα.

Το Ημερολόγιο του Παντελή, γραμμένο σε άψογα ανορθόγραφα ελληνικά το βρίσκετε εδώ

Keywords
facebook, www.facebook.com, μια φορα, γεια σου, σπιτι, ειπε, εγο, απλα, κοσμοσ, μαμα, αμα, σχολια, τηλεοραση, εταιρια, ρουχα, πρωι, μαρια, νομιζα, λογια, δουλεια, τραπεζα, μικρο, χαζο, φορα, απεργια, σχολειο, γιαγια, παιδακια, παμε, βιντεο, ποστ, γινεται, παο, καλοκαιρι, παιδια, γεια, πεμπτη, θες, αθηνα, κανο, ημερολόγιο, παναθηναικος, τραπεζες, απεργια οσε, απεργια υπα, απεργια μμε, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, απεργια ταξι, απεργια 1 δεκεμβριου, Καλή Χρονιά, παγωτο, μιλα, βιντεο, ημερολόγιο, δουλεια, δωρα, εγο, ρουχα, τηλεοραση, φωτογραφια, ανεκδοτο, απλα, απωλεια, γεια, γινει, γινεται, ευκαιρια, ειπε, ελλειψη, εταιρια, ζωης, ιδεα, θες, ποστ, κανο, κυρια, κοσμοσ, λεφτα, λογια, μαμα, μικρο, μαρια, νομιζα, καμάρι, οικογενεια, παιδια, παιδακια, παμε, παο, πεμπτη, πρωι, σελιδες, σιγουρος, σπιτι, σχολειο, σχολια, τριτη, φορα, χαζο, ωρες, ελληνικα, μια φορα, τραπεζα, γεια σου, γιαγια
Τυχαία Θέματα