Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Με το ζόρι ήθελε να με θίξει…Στεναχωρήθηκα!»

O Δημήτρης Ουγγαρέζος έδωσε συνέντευξη στο Secret και μίλησε και για τη σχέση του με την τηλεόραση. Συγκεκριμένα ο γνωστός παρουσιαστής είπε:

«Εγώ κάθε χρόνο χαίρομαι που έχω δουλειά. Τηλεόραση κάνουμε για τους τηλεθεατές, όχι για να θρέψουμε τη ματαιοδοξία μας. Αν εγκλωβιστείς σε αυτό, δεν θα απολαμβάνεις αυτό που κάνεις. Όχι δεν θα σου πω ότι έχω αδικηθεί. Απλά, καμία φορά είναι να σου κάτσει. Παράπονο δεν έχω, θα πεισμώσω. Η τηλεόραση είναι μια κοπέλα που δεν έχω ρίξει ακόμη».

Έχει γραφτεί κάτι που

τον έχει ενοχλήσει;

«Ούτε για τα κιλά έχω πρόβλημα. Θυμάμαι έναν τύπο μια φορά που είχε βγάλει κάτι φωτογραφίες. Με το ζόρι ήθελε να με θίξει, γι’ αυτό το έγραψε με τέτοιον τρόπο. Στεναχωρήθηκα για εκείνον και τον τρόπο που σκέφτεται. Το 2019 δεν μπορείς να θίξεις κάποιον γράφοντας ότι είναι χοντρός. Να του θίξεις τις απόψεις, αν θες. Όμως αυτό που με πείραξε περισσότερο από όλα είναι τη χρονιά που η Φαίη και ο Γιώργος έφυγαν από το Mega και κάποιοι δημοσιογράφοι πήγαν να με βγάλουν κ@λ@παιδο. Ότι δεν σεβάστηκα τους φίλους μου, δεν ήμουν συνεπής».

Διαβάστε ακόμα: Ελένη Χατζίδου-Ετεοκλής Παύλου: Μας δείχνουν το βρεφικό δωμάτιο της κόρης τους (VIDEO)

Keywords
Τυχαία Θέματα