Ο σωστός και ο λάθος τρόπος να ανανεώσετε το κραγιόν σας

08:47 11/9/2019 - Πηγή: InStyle

Αν δεν πάτε πουθενά χωρίς να φορέσετε κραγιόν και στην τσάντα σας υπάρχουν πάντα δύο-τρεις διαφορετικές αποχρώσεις, τότε μάλλον είστε κι εσείς σαν κι εμάς «κραγιονούδες». Εσείς λοιπόν ξέρετε πως τα περισσότερα –αν όχι όλα- κραγιόν χρειάζονται ανανέωση μέσα στην ημέρα, ώστε τα χείλη σας να έχουν πάντα πλούσιο χρώμα σε όλη την επιφάνειά τους. Ο τρόπος που ανανεώνετε το κραγιόν σας όμως έχει σημασία, αν θέλετε να έχετε ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα.

Ο ΛΑΘΟΣ τρόπος για να κάνετε ρετούς είναι η απλή εφαρμογή. Ξέρετε, το να προσθέτετε κραγιόν πάνω από αυτό που έχει σχεδόν φύγει από τα χείλη σας,

ειδικά αν φοράτε τα υγρά κραγιόν που στεγνώνουν σε ματ.  Βλέπετε, κατά τη διάρκεια της ημέρας, τα χείλη σας αφυδατώνονται και ξεφλουδίζουν και με το να βάζετε στρώσεις επί στρώσεων χρώματος δεν καμουφλάρετε το πρόβλημα ούτε έχετε ένα όμορφο, περιποιημένο αποτέλεσμα (αυτό δεν είναι το ζητούμενό σας;).

Ο ΣΩΣΤΟΣ τρόπος είναι να αφιερώσετε δύο λεπτά και να αφαιρέσετε το ήδη υπάρχον κραγιόν με ένα μαντηλάκι ντεμακιγιάζ. Στην αγορά κυκλοφορούν και mini συσκευασίες που δεν πιάνουν καθόλου χώρο στην τσάντα σας, οπότε δεν έχετε καμία δικαιολογία. Αφαιρώντας τα υπολείμματα του κραγιόν, τρίψτε ελαφρά ώστε να φύγουν τα ξεφλουδισμένα κομμάτια. Μην φοβάστε, το υγρό από τα μαντηλάκια είναι ενυδατικό και δεν θα ερεθίσει τα χείλη σας. Αφού φύγει το χρώμα, ταμπονάρετε με λίγο χαρτί και περάστε ένα lip balm. Τώρα μπορείτε να βάλετε το κραγιόν σας… Με τα χείλη ενυδατωμένα και καθαρά, όχι μόνο θα εφαρμόσει καλύτερα αλλά το αποτέλεσμα θα είναι αψεγάδιαστο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣLip Gloss is back και εμείς βρήκαμε 6+1 ακόμα χρήσεις του στην ομορφιά

Keywords
Τυχαία Θέματα