Τα χείλη σας φέτος την Άνοιξη είναι γλυκά σας macarons!

Τα macarons δεν αποτελούν ένα απλό επιδόρπιο. Είναι το πιο χρωματιστό και κομψό επιδόρπιο με χυμώδη γεύση που όλοι επιθυμούν να απολαμβάνουν…

Η L’Oréal Paris, λοιπόν, σας συστήνει τα Les Macarons! Τα νέα κραγιόν που έρχονται να διεγείρουν τις αισθήσεις από την όσφρηση μέχρι και τη γεύση. Σχεδιασμένα να αντέχουν στους έντονους καθημερινούς ρυθμούς, τα νέα κραγιόν της L’Oréal Paris,

είναι εμπνευσμένα από το Παρίσι και υπόσχονται μεγάλη διάρκεια και εξαιρετικό ματ αποτέλεσμα σε 12 διαφορετικές αποχρώσεις που ταιριάζουν σε κάθε τόνο επιδερμίδας.

Το κερασάκι στην τούρτα;
Αυτή η απενεχοποιημένη απόλαυση, είναι ένα everyday κραγιόν που αντέχει έως 16 ώρες, έρχεται με 6 διαφορετικά αρώματα και γεύσεις που έχουν στόχο να σας πείσουν ότι όταν τα φοράτε είναι σαν να απολαμβάνετε ένα αληθινό μακαρόν.

Ακούγεται δελεαστικό;
Μπορείτε να αφήσετε τη γλυκιά μυρωδιά της φράουλας να σας ταξιδέψει στις καλοκαιρινές ημέρες που έρχονται ή να παραδοθείτε χωρίς αναστολές στην απολαυστική και εξωτική μυρωδιά του μάνγκο, πριν φυσικά σας ξελογιάσει εντελώς η έντονη, εθιστική μυρωδιά του βατόμουρου.

Και για τις πιο απαιτητικές υπάρχει η παραδοσιακή βουτυρένια μυρωδιά του μπισκότου, η καραμελένια αίσθηση του αμυγδάλου, καθώς και η κλασσική, μα παράλληλα, ντελικάτη γεύση μιας καραμέλας βουτύρου.

Το αποτέλεσμα;
Απολαυστική αίσθηση στα χείλη σου, η οποία θα σε συνοδεύει από τον πρώτο καφέ της ημέρας, μέχρι και το τελευταίο σου meeting προσφέροντας αναλλοίωτο αποτέλεσμα και λαχταριστή μυρωδιά.

Διαβάστε ακόμη:

Ice Cream Nails: Το πιο λαχταριστό look

Grape Soda Eyeshadow: Η απόχρωση που θα δείτε παντού το φετινό καλοκαίρι

Keywords
Τυχαία Θέματα