Οι κανόνες ομορφιάς αλλάζουν ενόψει του Καλοκαιριού και πρέπει να τους μάθετε και να τους ακολουθήσετε

Η θερμοκρασία ανεβαίνει, αργά αλλά σταθερά και ήδη χαζεύετε μαγιό στο Instagram σας είδαμε. Παράλληλα ενημερώνεστε για τα καλοκαιρινά make up looks κι επιλέγετε το νέο σας bronzer. Οι ειδικοί βέβαια οφείλουν να σας ενημερώσουν ή να σας υπενθυμίσουν ότι ενόψει της νέας εποχής οι κανόνες ομορφιάς αλλάζουν και θα πρέπει να δώσετε βάση στις συμβουλές τους.

Ας τις δούμε:

Primer: Τα είπαμε αρκετές φορές μέσα στο χειμώνα για το αγαπημένο προϊόν των make up artists. Αν δε έχετε ήδη ένα, πρέπει να αποκτήσετε σύντομα και μάλιστα

με δείκτη προστασίας. Θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε τέλειο μακιγιάζ το οποίο θα μείνει στη θέση του όσο ζέστη κι αν κάνει.

Setting Spray: Μία ακόμη φόρμουλα που δεν λείπει ποτέ από τον νεσεσέρ των beauty experts. Φιξάρει το μακιγιάζ και παράλληλα σας δροσίζει.

Αδιάβροχο μακιγιάζ: Τα “panda eyes” δεν είναι ωραίο θέαμα. Σωστά; Αυτό λοιπόν σημαίνει ότι από εδώ και στο εξής επιλέγετε μια αδιάβροχη φόρμουλα. Το ίδιο πρέπει να κάνετε τόσο με το φον ντε τεν όσο και με τις σκιές. Ακόμη και με το κραγιόν αν φοράτε καθημερινά στην παραλία ή στην πισίνα. Αποφύγετε το μολύβι ματιών ή το eyeliner και αντικαταστήστε το με σκιά σε κρεμώδη μορφή.

Σκιές ματιών: Μπορείτε να αποφύγετε τις μουτζούρες που δημιουργούνται στην περιοχή των ματιών χρησιμοποιώντας ένα primer σκιάς. Θα βοηθήσει στη σωστή εφαρμογή αλλά και στη διάρκεια.

Blotting: Ένα ακόμη προϊόν που πρέπει να χρησιμοποιήσετε αν δεν το έχετε κάνει ποτέ. Τα μαντηλάκια που απορροφούν τη λιπαρότητα θα κάνουν την επιδερμίδα σας να δείχνει βελούδινη, απαλή και με φυσική λάμψη.

Extra Tip: Για να κρατήσει το μακιγιάζ σας όλη μέρα εφαρμόστε στην επιδερμίδα loose powder πριν από το φον ντε τεν. Με αυτό τον τρόπο θα αποφύγετε τις ανεπιθύμητες γυαλάδες ενώ το φον ντε τεν θα παραμείνει σταθερό. Αυτό είναι ένα τρικ ειδικά για εσάς που έχετε λιπαρή επιδερμίδα.

Διαβάστε ακόμη:

To messy bun που μπορείτε να δημιουργήσετε στο γραφείο μέσα σε 1 λεπτό (video)

Και το βραβείο ωραιότερου hair look στο Met Gala πάει στην Ciara!

Keywords
Τυχαία Θέματα