5 τρόποι να φορέσεις το τζιν σου αυτόν τον Μάιο όπως κάνει η No1 fashion blogger!

H Chiara Ferragni λατρεύει τα τζιν και τα φοράει πολύ συχνά στην καθημερινότητά της και με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Σήμερα λοιπόν επιλέξαμε 5 τζιν που έχει φορέσει τον τελευταίο μήνα η γνωστή fashion blogger και επιχειρηματίας και σου δείχνουμε ιδέες για να τα φορέσεις κι εσύ!

#1. Αν υπάρχει ένα τζιν

που θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε 100% ανοιξιάτικο τότε αυτό είναι το λευκό τζιν και η Chiara επιλέγει την cropped εκδοχή του με μια ελαφριά καμπάνα στο τελείωμα. Η blogger συνδυάζει την καμπάνα της με t-shirt και sneakers και είναι έτοιμη!

#2. Σε αυτό το look η Chiara επιλέγει ένα off-white τζιν παντελόνι και το συνδυάζει με crop top! Το τζιν της Chiara έχει πάνω sequin λεπτομέρειες που το κάνουν να φαίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακό. Και μπορεί το τζιν της να κοστίζει λιγάκι ακριβά αλλά εσύ μπορείς να το αποκτήσεις πολύ πιο οικονομικά, αγοράζοντας ένα απλό εκρού τζιν παντελόνι και ράβοντας πάνω πούλιες, στρας ή ό,τι άλλο θέλεις.

#3. Το σκίσιμο της Chiara είναι στο κατάλληλο σημείο για να δείχνει το look της πιο σέξι. Αν δεν νιώθεις λοιπόν έτοιμη ακόμα να φορέσεις το καυτό τζιν σορτσάκι σου τότε ξεκίνα με τα σωστά σκισίματα πάνω στο τζιν σου.

#4. Ένα crop jacket ή μια ζακέτα και ένα απλό κλασικό mom jean είναι ο τέλειος συνδυασμό για την άνοιξη.

#5. Τα blazer jackets είναι huge τάση και τα λατρεύουν φέτος όλες οι fashionistas. H Chiara Ferragni φοράει το δικό της με cropeed τζιν παντελόνι, τα αγαπημένα της kitten heels και μια εντυπωσιακή κόκκινη messenger bag. Ολοκληρώνει το look της με υπέροχα μαύρα γυαλιά ηλίου, statement σκουλαρίκια και ένα λευκό t-shirt.

Διαβάστε ακόμα: 5 outfits που μπορείς να επιλέξεις καθώς μπαίνουμε από την Άνοιξη στο Καλοκαίρι (VIDEO)

Ανοιξιάτικα παπούτσια: 16 τάσεις και 15 παπούτσια που ήδη έχουμε αγοράσει!

AΥΤΗ η φούστα έχει καταφέρει να «ρίξει» το ίντερνετ και έχει γίνει viral!

Keywords
Τυχαία Θέματα