Τα beauty hacks που όλες πρέπει να γνωρίζετε!

Ποια από εμάς δεν θέλει να γνωρίζει όλα τα μικρά τρικ των make up artists που κάνουν τη δουλειά τους ευκολότερη και πιο αποτελεσματική; Η ερώτηση είναι ρητορική φυσικά.

Κατά καιρούς σε συνεντεύξεις τους αποκαλύπτουν κάποια αλλά είναι τόσα πολλά που θα χρειαστούν άπειρες ώρες γραφής. Οπότε λίγα τη φορά για να μην τα ξεχνάτε κιόλας.

Εμείς στο συγκεκριμένο post σας έχουμε εκείνα που μας έκαναν να μείνουμε άφωνες ή να πετάξουμε από τη χαρά μας. 

Δείτε τη εννοούμε:

Καθαρίστε τα γυαλιά

ηλίου και το κινητό σας καθημερινά με alcohol. Με αυτό τον τρόπο θα απομακρύνετε τα βακτήρια που συγκεντρώνονται και δημιουργούν σημάδια ακμής και ερεθισμό στην επιδερμίδα.

Αλλάζετε μαξιλαροθήκη συχνά. Το ένα βράδυ κοιμάστε στη μία της πλευρά και το δεύτερο στην άλλη. Την τρίτη μέρα βάζετε καθαρή.

Χτενίζετε τα μαλλιά σε με βρεγμένη βούρτσα ή χτένα μέσα στο ντους αφού έχετε απλώσει κοντίσιονερ ή μάσκα ενυδάτωσης. Με αυτό τον τρόπο ξεμπλέκονται ευκολότερα και στη συνέχεια  αποκτούν περισσότερο όγκο και φόρμα.

Κοιμηθήκατε ελάχιστα και έχετε σακούλες και μαύρους κύκλους; Βάζετε ένα κουτάλι στο ψυγείο, το αφήνετε να παγώσει και στη συνέχεια το ακουμπάτε στην περιοχή των ματιών. Το αποτέλεσμα είναι θεαματικό.

Αν ξυρίζετε τα πόδια σας αντί για αφρό χρησιμοποιείστε conditioner. Διευκολύνει απίστευτα τη διαδικασία και ενυδατώνει τέλεια το δέρμα.

Αν θέλετε το ρευστό eyeliner να μείνει για ώρες στα βλέφαρα βάλτε το πινέλο του eyeliner στη συσκευασία της αδιάβροχης μάσκαρα και σχεδιάστε τη γραμμή που θέλετε. Θα φύγει μόνο όταν εσείς το αποφασίσετε.

Σας τελείωσε το dry shampoo; Κανένα πρόβλημα. Απλώστε στις ρίζες baby powder. Αφήστε τη για λίγο ώστε να απορροφήσει τη λιπαρότητα και στη συνέχεια διασκορπίστε τη.

Θέλετε ένα φυσικό προϊόν ντεμακιγιάζ; Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άφοβα έλαιο καρύδας. Είναι ιδανικό ακόμη και για τις λιπαρές επιδερμίδες με τάση ακμής.

Απλώστε την κρέμα ματιών γύρω από τα χείλη. Μειώνει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες ενώ παράλληλα ενυδατώνει την περιοχή η οποία είναι το ίδιο ευαίσθητη με τα μάτια.

Διαβάστε ακόμη:

Οι 10 καλύτερες mascara ever σύμφωνα με τους celebrity make up artists!

H Irina Shayk στην πρώτη της εμφάνιση μετά το χωρισμό είχε το ωραιότερο updo ever

Keywords
Τυχαία Θέματα