Meghan Markle – πρίγκιπας Harry: Συνεχίζεται η σκληρή κριτική αυτή τη φορά με αφορμή τον μικρό Archie

12:57 1/7/2019 - Πηγή: People

Τέλος δεν έχουν τα επικριτικά δημοσιεύματα εναντίον του πριγκιπικού ζεύγους Harry και Meghan Markle, καθώς οι Βρετανοί δεν φαίνεται να εγκρίνουν πολλές από τις αποφάσεις τους.

Και καλά, στα ζητήματα προσωπικής ζωής και ιδιωτικότητας, η αλήθεια είναι ότι το ζευγάρι έφερε έναν νέο αέρα, βάζοντας όρια που ποτέ ξανά δεν είχε τολμήσει κανένα μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Ωστόσο, σε ό,τι αφορά τη συμπεριφορά τους και τα έξοδα στα οποία προχωρούν για οικογενειακά τους θέματα, ναι, εκεί φαίνεται ότι η κριτική έχει βάση.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται

στον ξένο Τύπο, το ζευγάρι αποφάσισε βάφτιση σε κλειστό κύκλο για τον μικρό Archie, διαψεύδοντας έτσι τις προσδοκίες των Βρετανών να χαρούν μερικές εικόνες του μικρούλη κατά τη διάρκεια της βάφτισής του, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου.

Προφανώς βέβαια αυτή ήταν η αφορμή για την εκ νέου κριτική, καθώς οι Βρετανοί δεν ξεχνούν με τίποτα τα 2,4 εκ. στερλίνες που το ζευγάρι ξόδεψε για να ανακαινίσει το σπίτι του στο Frogmore Cottage.

Και δεν είναι μόνο αυτό: τη στιγμή που το φως της δημοσιότητας βλέπουν οι δαπάνες και οι ιδιοτροπίες της Δούκισσας του Σάσεξ, την ίδια στιγμή γίνεται γνωστό ότι το ζευγάρι άλλαξε νταντά για τη φροντίδα του μικρού Archie, την τρίτη μέσα σε λιγότερο από δύο μήνες.

Πηγή του Παλατιού, απαντώντας σε δημοσιεύματα αναφορικά με αυτές τις βίαιες αλλαγές έκανε λόγο για «απόλυτα προσωπική υπόθεση του ζευγαριού, η οποία υπαγορεύεται από τις ανάγκες του μωρού, αλλά και των γονιών του».

Όπως μάλιστα έγινε γνωστό, μία από τις νταντάδες αποχώρησε, επειδή πρόθεσή της ήταν να εργάζεται μόνο τα βραδιά, ενώ Meghan και Harry πλέον επιθυμούν η νταντά να βρίσκεται εσωτερική στο σπίτι.

Άλλωστε, αυτός είναι και ο λόγος που η νέα γκουβερνάντα καλείται να συμπληρώσει ένα εκτεταμμένο συμφωνητικό εμπιστευτικότητας, κάτι που θεωρείται αυτονόητο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων τόσο του ζευγαριού, όσο και όσων εργάζονται στο παλάτι.

ΠΗΓΗ: Celebsnow.com

Keywords
Τυχαία Θέματα