H Celine Dion υιοθετεί μια από τις top τάσεις του Καλοκαιριού!

H Celine Dion μας εκπλήσσει συνέχεια με τις στιλιστικές της επιλογές και κάθε φορά κάνει ιδιαίτερο styling στα ρούχα της. Η όμορφη τραγουδίστρια επιλέγει ρούχα που υπακούουν στις τελευταίες τάσεις της μόδας και κάποιες φορές είναι πιο μίνιμαλ ντυμένη ενώ άλλες πιο εκκεντρικά.

The Look

Πριν λίγες ώρες η ίδια βρέθηκε στο Παρίσι και έκανε μια ακόμα εντυπωσιακή εμφάνιση. Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια φόρεσε στράπλες τοπ

με πούπουλα Attico και τζιν παντελόνι, ενώ ολοκλήρωσε το look της με γούνινα πέδιλα και γυαλιά ηλίου με λευκό σκελετό. Τα πούπουλα είναι μια τάση που λατρεύουν φέτος οι σχεδιαστές και τα brands και την έχουν ήδη φορέσει πολλές stars, fashion bloggers και fashionistas.

Ένα στράπλες top με πούπουλα δίνει αμέσως στιλ σε ένα outfit και μπορείς εύκολα να το φορέσεις στις βραδινές σου εμφανίσεις με τζιν παντελόνι, με σορτς ή κάποια φούστα. Η Celine Dion επιλέγει τσαντάκι με καφέ και εκρού αποχρώσεις και το συνδυάζει με διακριτικά κοσμήματα.

Hot Detail!
Η Celine Dion σηκώνει το ένα μπατζάκι της για να φανεί καλύτερα το πέδιλό της. Λες αυτή η λεπτομέρεια να γίνει trend; Εμάς πάντως μας αρέσει πολύ!

Όσο για τα γούνινα πέδιλα θα προτιμούσαμε να είχε κάνει μια διαφορετική επιλογή! Δεν συμφωνείς;

Διαβάστε ακόμα: Δες τα πιο ωραία καλοκαιρινά Looks που μπορούν να φορεθούν στην πόλη αλλά και στις διακοπές στο νησί!

Αυτά είναι τα 5 καλοκαιρινά outfits που πρέπει οπωσδήποτε να έχεις στη βαλίτσα των διακοπών (VIDEO)

Οι hot λεπτομέρειες που πρέπει να προσέξεις στα καθημερινά καλοκαιρινά σου look! (VIDEO)

Keywords
Τυχαία Θέματα