To τρομακτικό αξεσουάρ μαλλιών της Aubrey Plaza αποδεικνύει ότι είναι τολμηρή και έχει χιούμορ

Τα αξεσουάρ μαλλιών τη φετινή σεζόν είναι μεγάλο trend. Μικρά ή μεγαλύτερα σε μαλλιά ελεύθερα ή μαζεμένα. Αναδεικνύουν το χτένισμα και είναι κατάλληλα τόσο για το γραφείο όσο και για τις βραδινές, επίσημες εμφανίσεις. Είδαμε τα ωραιότερα, τον τελευταίο καιρό στις celebrities. Τα ζηλέψαμε και κάποια από αυτά μάλιστα τα αντιγράψαμε. 

Άλλωστε είναι ο μοναδικός τρόπος να αναβαθμίσετε ένα απλό sleek look ή ένα messy bun.

Το τελευταίο όμως αξεσουάρ που φόρεσε η Aubrey Plaza ήταν άνευ προηγουμένου. Η star

εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας “Child’s Play” στη Νέα Υόρκη. Το χτένισμα της ήταν σχετικά απλό μιας και μάζεψε τα μαλλιά της από τη μία πλευρά μόνο και τα στερέωσε με ένα clip. Καλά όλα ως εδώ. Το clip όμως δεν ήταν σαν τα υπόλοιπα που έχουμε δει μέχρι τώρα αφού είχε το σχήμα μαχαιριού! Λιγάκι creepy δε νομίζετε; 

Ο celebrity hairstylist, Clayton Ηawkins επιμελήθηκε το χτένισμα της Plaza και δήλωσε ότι η ηθοποιός έχει ιδιαίτερο χιούμορ αλλά και κλασική ομορφιά. Προσπαθεί πάντα (ο hairstylist) να την αναλύσει και να καταλάβει τι θα μπορούσε να τη γοητεύσει όσο αφορά το look της στις δημόσιες κυρίως εμφανίσεις. Δεν τις αρέσουν τα συνηθισμένα και βαρετά αξεσουάρ. Οπότε όταν τον ενημέρωσε για τη συγκεκριμένη εμφάνιση σκέφτηκε ότι ένα μικρό μαχαίρι κοντά στο αυτί της είναι κάτι που θα την ενθουσιάσει.

Και τελικά έπεσε μέσα…

Μετά από αναζήτηση ημερών στο διαδίκτυο βρήκε το συγκεκριμένο αξεσουάρ με το οποίο η Plaza έμεινε άφωνη.

Όσο αφορά το μακιγιάζ η make up artist Kathy Jeung δημιούργησε ένα graphic cat eye look που τόνισε το βλέμμα με υπέροχο τρόπο ενώ άπλωσε στα χείλη κραγιόν σε κόκκινο-πορτοκαλί τόνο.

Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουμε αν θα σας προτείναμε τέτοιου είδους αξεσουάρ. Θα πρέπει πράγματι να διαθέτετε πολύ χιούμορ για να το υιοθετήσετε. Παρ’ όλα αυτά, αν επιμένετε και έχετε ξετρελαθεί μπορείτε να αποκτήσετε το συγκεκριμένο pin καθώς και παρόμοια στο Etsy.com.

Διαβάστε ακόμη:

Τα μαλλιά των μοντέλων στην παραλία είναι τέλεια και το μυστικό είναι απλό!

Αν σας τελείωσε το salt spray μην αγχώνεστε θα φτιάξετε ένα μόνες σας

Keywords
Τυχαία Θέματα