H Emily Ratajkowski έριξε το Instagram με το hair look της!

Το σήμα κατατεθέν της εντυπωσιακής Emily Ratajkowski είναι τα μακριά καστανά μαλλιά της. Μεταξύ άλλων την ζηλεύουμε και γι’ αυτά. Η ίδια μάλιστα κατά καιρούς αποκαλύπτει σε συνεντεύξεις κάποια μικρά tips που ακολουθεί ώστε να παραμένουν λαμπερά και υγιή. Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι έχει δίπλα της τους πιο διάσημους hairstylists ο οποίοι τα φροντίζουν με τον καλύτερο, δυνατό τρόπο.

Το περασμένο weekend

όμως έκανε την έκπληξη όσο αφορά το χρώμα αφού ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram όπου τα μαλλιά της έχουν το χρώμα της πλατίνας αφήνοντας τους 22 εκατομμύρια followers άφωνους. Για να πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή η Emily πέρασε το weekend στο Texas, για άγνωστους μέχρι τώρα λόγους. Αν κρίνουμε από τον τρόπο που ήταν ντυμένη και θύμιζε cowgirl βρισκόταν εκεί είτε για φωτογράφιση, είτε για κάποιο γύρισμα.

Δεν εξηγείται διαφορετικά και το θεωρούμε απίθανο να κυκλοφορούσε με αυτή την αμφίεση χωρίς λόγο. Για την ακρίβεια φορούσε ένα ασημένιο μεταλλικό πανωφόρι, ένα super sparkling εσώρουχο και φούστα με κρόσσια. Το συνολάκι ολοκληρώθηκε με ένα καουμπόικο καπέλο στα ξανθά μαλλιά της και μπότες.

Τα μαλλιά της εκτός από ξανθά είχαν σφιχτές μπούκλες που θύμιζαν πολύ έντονα το hair look των country τραγουδιστριών. Κάτι σαν την Dolly Parton δηλαδή. Το πιθανότερο βέβαια είναι να πρόκειται για περούκα αν και η ίδια άφησε τους θαυμαστές της με την απορία.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata) στις 23 Μάρ, 2019 στις 5:23 μμ PDT

Στο παρελθόν η Ratajkowski είχε αποκτήσει ένα ombre ξανθό look, πιο διακριτικό φυσικά ενώ έχει ανεβάσει φωτογραφίες με κόκκινη μακριά περούκα τύπου Jessica Rabbit αλλά και με μοβ με αφέλειες.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata) στις 1 Νοέ, 2017 στις 9:49 πμ PDT

Όπως και να ‘χει βέβαια παραμένει υπέροχη αλλά εμείς ευχόμαστε κι ελπίζουμε να μην έχει πειράξει τα τέλεια μαλλιά της. Είπαμε είναι σήμα κατατεθέν και επίσης είναι σε άψογη κατάσταση. Δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει έστω και ένας haircolorist στο Hollywood που να της προτείνει να τα αλλάξει και μάλιστα προκειμένου να αποκτήσει το συγκεκριμένο χρώμα.

Διαβάστε ακόμη:

Βαζελίνη: 8 τρόποι να την χρησιμοποιήσετε στην beauty ρουτίνα σας

Το mani look της Kendall Jenner είναι και επίσημα πλέον το trend της σεζόν

Keywords
Τυχαία Θέματα