Τα αγαπημένα bold χρώματα των πιο γνωστών fashion bloggers!

Οι bold αποχρώσεις είναι πολύ δημοφιλείς αυτή την άνοιξη, όπως ήταν και τον χειμώνα που μας πέρασε και όπως θα είναι και τον επόμενο χειμώνα! Οι σχεδιαστές των πιο γνωστών οίκων μόδας μας έδειξαν στις επιδείξεις τους στις Εβδομάδες Μόδας πως τα έντονα χρώματα θα κυριαρχήσουν και θα τα αγαπήσουμε ιδιαίτερα τις επόμενες σεζόν.

6 πολύ δημοφιλείς fashion bloggers μας δείχνουν μέσα από τους λογαριασμούς τους στο instagram

ποιυα χρώματα προτιμούν στην καθημερινότητά τους.

@Chiara Ferragni
H Chiara Ferragni έχει αδυναμία στο φούξια και γενικά σε όλες τις αποχρώσεις του ροζ. Σε πρόσφατη εμφάνισή της επέλεξε φούξια φούτερ και τζιν, ενώ ολοκλήρωσε το look της με πολλά κοσμήματα.

@Leonie Hanne
H Leonie Hanne λατρεύει το τιρκουάζ και το επιλέγει στο ανοιξιάτικο κοστούμι της. Μάλιστα το συνδυάζει με μοβ ζιβάγκο και μοβ μεταλλιζέ πέδιλα.

@Αimee Song
H Miss Song of Style φοράει μουσταρδί ξανά και ξανά και μας αποδεικνύει πως αυτή η απόχρωση είναι μια από τις πιο hot της άνοιξης!

@Negin Mirsalehi
H Negin δεν φοράει σχεδόν ποτέ bold αποχρώσεις αλλά όταν το κάνει συνήθως επιλέγει το κόκκινο χρώμα που είναι ένα από τα αγαπημένα της. Σε αυτήν της την εμφάνιση η ίδια συνδυάζει την κόκκινη μίντι φούστα της με μπορντό δερμάτινο σακάκι.

@Julie Sarinana
H Sincerely Jules αγαπάει αυτό το χρυσοκίττρινο χρώμα και το συνδυάζει μια μια ακόμα τάση της σεζόν που είναι τα hair clips!

@Μary Lawless Lee
H Mary φοράει συχνά έντονα χρώματα στην καθημερινότητά της παρόλο που το blog της λέγεται Happily Grey! Πριν λίγες ημέρες η ίδια βγήκε μια βόλτα φορώντας μπλε puffy jacket, μαύρο παντελόνι και chunky boots.

Διαβάστε ακόμα: Τα πρακτικά κομμάτια που πρέπει να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου αυτόν τον Μάρτη! (VIDEO)

Keywords
Τυχαία Θέματα