Τα 6 beauty προϊόντα που βρίσκονται πάντα στο νεσεσέρ της Michelle Obama!

Η Michelle Obama επιτέλους έδειξε τον πραγματικό, υπέροχο εαυτό της. Αμέσως μόλις έκλεισε πίσω την την πόρτα του Λευκού Οίκου αποφάσισε να μας αποκαλύψει πόσο πολύ αγαπάει της beauty και fashion τάσεις. Άφησε τα μαλλιά της ελεύθερα και στο φυσικό σγουρό, φόρεσε τις ωραιότερες και πιο εξεζητημένες Balanciaga μπότες και υιοθέτησε το glam make up look.

Υπεύθυνος για τα τέλεια make up looks είναι ο προσωπικός της make

up artist Carl Ray.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michelle Obama (@michelleobama) στις 6 Ιούλ, 2019 στις 10:28 μμ PDT

Ας δούμε τώρα τα 6 beauty προϊόντα που βρίσκονται πάντα στο νεσεσέρ της.

Glossier Lip Gloss, Red: Το λιπ γκλος που υπάρχει πάντα στο νεσεσέρ της. Κόκκινο, λαμπερό και τέλειο αφού αναδεικνύει τον τόνο της επιδερμίδας της με τον καλύτερο τρόπο. Επίσης ο Ray υποστηρίζει πως ταιριάζει με όλα τα make up looks, όλες τις ώρες της ημέρας και όλες τις εποχές. Είναι εκείνο που φόρεσε και στην τελευταία, super εντυπωσιακή της εμφάνιση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CARL RAY MAKEUP ARTIST (@carlraymua) στις 7 Ιούλ, 2019 στις 6:27 πμ PDT

Becca Shimmering Skin Perfector Pressed Highlighter, Prosecco Pop: Πρόκειται για το highlighter με τις μεγαλύτερες πωλήσεις σε Αμερική και Μεγάλη Βρετανία. Τελικά, όχι τυχαία. Η Obama το απλώνει σχεδόν πάντα τόσο τα ζυγωματικά όσο και στην εσωτερική γωνία των ματιών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CARL RAY MAKEUP ARTIST (@carlraymua) στις 13 Μάι, 2019 στις 6:37 μμ PDT

Bobbi Brown Skin Foundation Stick: Ο make up artist τo χρησιμοποιεί τόσο για να κάνει contouring όσο και για να χαρίσει έξτρα λάμψη στα ζυγωματικά. Και όλα αυτά όταν δεν το εφαρμόζει σε ολόκληρο το πρόσωπο για ομοιομορφία στον τόνο αλλά και βελούδινο φινίρισμα.

Kiehl’s Ultra Facial Cream: Ένα προϊόν που της πρότεινε η προσωπική της facialist Jennifer Brodeur και το λάτρεψε από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

Cetaphil Gentle Skin Cleanser: Το χρησιμοποιεί πρωί και βράδυ προκειμένου να απομακρύνει ρύπους και υπολείμματα. Δεν το αποχωρίζετε ποτέ, όπου κι αν βρίσκεται.

Nars Radiant Creamy Concealer: Η αλήθεια είναι πως τα μάτια της και η γύρω περιοχή είναι πάντα λαμπερά και άψογα. Ο make up artist επιμένει ότι το άψογο αποτέλεσμα οφείλεται στο συγκεκριμένο προϊόν.

Διαβάστε ακόμη:

Το nail art των διακοπών -Τέλειες καλοκαιρινές προτάσεις που θα σας ξετρελάνουν!

Μια νέα vegan σειρά περιποίησης μαλλιών είναι εδώ για να καλύψει τις ανάγκες σας με τον πιο φυσικό τρόπο!

Keywords
Τυχαία Θέματα