Η Gigi Hadid φόρεσε το πιο ωραίο slip dress του Καλοκαιριού!

Η Gigi Hadid κάνει πολύ στιλάτες εμφανίσεις όταν πηγαίνει σε δημόσια events ενώ στην καθημερινότητά της επιλέγει ένα πιο casual styling. Το πανέμορφο μοντέλο γνωρίζει ότι πουλάει πολύ και εκμεταλλεύεται όσο μπορεί τη φήμη της αλλά και τη λατρεία που της έχουν οι σχεδιαστές.

The Look

Πριν λίγες ημέρες η Gigi Hadid πήγε στο λανσάρισμα του νέου αρώματος του Michael Kors που κυκλοφορεί με το όνομα Wonderlust και ήταν άκρως εντυπωσιακή. Η Gigi φόρεσε ένα εκπληκτικό slip

dress Michael Kors σε nude απόχρωση και το συνδύασε με καφέ μπότες και ένα Wald τσαντάκι σε σχήμα κοχυλιού. Το πανέμορφο μοντέλο έπιασε τα μαλλιά της ψηλά και βάφτηκε σε γήινους τόνους ενώ φόρεσε διακριτικά χρυσά κοσμήματα.

Τα slip dresses είναι αδιαμφισβήτητα η μεγάλη τάση του καλοκαιριού και η Gigi φόρεσε ένα πολύ ιδιαίτερο κομμάτι που είχε πούπουλα και τελειώνει με ασύμμετρο κόψιμο.

Οι μπότες της Gigi είναι σε vinyl δέρμα και ταιριάζουν ιδανικά με το nude φόρεμά της. Όσο για τα πούπουλα όπως πολύ καλά θα ξέρεις ήδη είναι επίσης δυνατό trend της σεζόν με πολλούς σχεδιαστές να ποντάρουν σε αυτά!

Στην παρακάτω φωτογραφία μπορείς να δεις το φόρεμα που φόρεσε η Gigi Hadid όπω παρουσιάστηκε στο show του γνωστού σχεδιαστή! Το μοντέλο φοράει μια πιο τσαλακωμένη εκδοχή του ίδιου φορέματος και το συνδυάζει με platform heels και πούπουλα στον λαιμό.

Διαβάστε ακόμα: Φανταστικά looks για το γυμναστήριο! Κι όμως θα σου φτιάξουν τη διάθεση και θα γυμνάζεσαι πιο σκληρά…(VIDEO)- Δες εδώ τα πιο ωραία looks

Street Fashion: Τα outfits που ξεχωρίσαμε στην Couture Fashion Week και αξίζει να αντιγράψεις!- Θα τα λατρέψεις.

Η Leonie Hanne φοράει τον πιο hot συνδυασμό του Καλοκαιριού!- Ποιος είναι αυτός;

Keywords
Τυχαία Θέματα