Kourtney Kardashian, Shailene Woodley και Natalia Dyer: Μας δείχνουν τις υπέροχες στιλιστικές τους επιλογές

Η Kourtney Kardashian, η Shailene Woodley και η Natalia Dyer είναι 3 γυναίκες με υπέροχο στιλ που πολλές φορές μας εμπνέουν με τα look τους. Πριν λίγες ώρες έκαναν και οι 3 κομψές εμφανίσεις που μπορείς να δεις παρακάτω.

Η Natalia Dyer πήγε να προμοτάρει τη νέα σεζόν του Stranger Things και επίελεξε να φορέσει ένα αμάνικο κοντό ζιβάγκο σε μαύρο χρώμα, tweed καρό φούστα Versace και ένα ζευγάρι neon γόβες

Le Silla. Η πανέμορφη ηθοποιός ολοκλήρωσε το look της με γυαλιά ηλίου Polaroid. Το κίτρινο neon είναι ένα χρώμα που έχει γίνει viral φέτος και πολλές stars το επιλέγουν για τα παπούτσια και τα αξεσουάρ τους.

H πάντα κομψή και στιλάτη Shailene Woodley πήγε στο Jimmy Kimmel Live! και ήταν υπέροχη. Η ίδια φόρεσε κοστούμι Balmain με λευκό-μαύρο print και το συνδύασε με μαύρα τετράγωνα γυαλιά ηλίου και πλατφόρμες. Το παντελόνι της Shailene φτάνει λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο, όπως προστάζει η μόδα, ενώ το σακάκι της είναι κοντομάνικο με ελαφρώς φουσκωτά μανίκια.

Η Kourtney Kardashian προτιμάει πάντα τα πιο σέξι looks και αυτή τη φορά πήγε για φαγητό στο Craig’s με μαύρο bralette, ψηλόμεσο μαύρο παντελόνι, μια υπέροχη ζώνη με πούπουλα και mini bag Birkin. Tα πούπουλα είναι μια τάση που έχουν αγαπήσει φέτος οι σχεδιαστές και η Kourtney επιλέγει έναν έξυπνο τρόπο για να τα προσθέσει στο look της. Αν κι εσύ δεν θέλεις να υπερβάλλεις με το συγκεκριμένο trend τότε μια ζώνη με πούπουλα είναι πολύ καλή ιδέα.

Διαβάστε ακόμα: Φανταστικά looks για το γυμναστήριο! Κι όμως θα σου φτιάξουν τη διάθεση και θα γυμνάζεσαι πιο σκληρά…(VIDEO)- Δες εδώ τα πιο ωραία looks

Street Fashion: Τα outfits που ξεχωρίσαμε στην Couture Fashion Week και αξίζει να αντιγράψεις!- Θα τα λατρέψεις.

Η Leonie Hanne φοράει τον πιο hot συνδυασμό του Καλοκαιριού!- Ποιος είναι αυτός; Εσύ θα τον τολμήσεις;

Keywords
Τυχαία Θέματα