Το άρωμα σας το φετινό καλοκαίρι έχει την αίσθηση της θάλασσας, του αέρα και του ηλιοβασιλέματος!

Το καλοκαιρινό άρωμα δεν είναι μια απλή υπόθεση. Κλείνει μέσα στο μπουκάλι όλες τις αισθήσεις της ωραιότερης εποχής του χρόνου. Θέλετε να είναι δροσερό αλλά και θηλυκό, ανάλαφρο αλλά όχι αδιάφορο. Να ταιριάζει με τη διάθεση σας. Να γίνεται ένα με το δέρμα σας και να μυρίζει, θάλασσα, το αεράκι του νησιού και εξωτικά λουλούδια. 

Σας καταλαβαίνουμε απόλυτα. Είναι η εσάνς που φοράτε αποκλειστικά το καλοκαίρι. Την έχετε συνδέσει με τις απίθανες και ξεχωριστές σας διακοπές με τους φίλους αλλά και τις πρώτες με

τον αγαπημένο σας. 

Εμείς βρήκαμε τα νέα και ωραιότερα αρώματα του φετινού καλοκαιριού. Εσείς δεν έχετε παρά να αποκτήσετε εκείνο που θα σας το θυμίζει για πάντα.

Shiseido Rising Sun Eau de Toilette: Με καρύδα, ylang ylang και μόσχο που χαρίζουν μια ανάλαφρη και δροσερή αίσθηση.

Lancaster French Riviera: Τα δροσερά και πικάντικα εσπεριδοειδή μπερδεύονται γλυκά δημιουργώντας μια εσάνς που σας ταξιδεύει στη Γαλλική Ριβιέρα.

Estee Lauder Bronze Goddess: Ένα θρυλικό άρωμα που θα το συνδέσετε με το φετινό αλλά και πολλά ακόμη καλοκαίρια στο μέλλον. Περγαμόντο, καρύδα, βανίλια και κεχριμπάρι δημιουργούν την ωραιότερη εσάνς ever.

Tom Ford Eau de Soleil Blanc: Περγαμόντο, νεράντζι, άνθος πορτοκαλιάς Τυνησίας και γιασεμί ενώνονται δημιουργώντας μια εξωτική, υπέροχη εσάνς.

Giorgio Armani Light di Gioia Eau de Parfum: Περγαμόντο, γιασεμί και γαρδένια κλείονται μέσα στο φωτεινό μπουκάλι και σας χαρίζουν την πιο ρομαντική και λουλουδένια αίσθηση.

Διαβάστε ακόμη:

Αντιμετωπίστε τη γυαλάδα στο πρόσωπο ακολουθώντας τις συμβουλές των ειδικών

H make up artist της Gwyneth Paltrow τονίζει τα λάθη που κάνουν όλες οι γυναίκες άνω των 40

Keywords
Τυχαία Θέματα