Συγκλονίζει ο Γιώργος Δασκαλάκης: «Σε λίγο τα πόδια μου θα είναι ίδια με το μπαστούνι μου»

Τη δική του μάχη με τον καρκίνο δίνει εδώ και περίπου έναν χρόνο ο Γιώργος Δασκαλάκης. Ο γνωστός τραγουδιστής νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Ρόδου και καθημερινά έχει στο πλευρό του τόσο τους γιατρούς όσο και την οικογένειά του, που του δίνουν δύναμη και κουράγιο να συνεχίσει.

Ο Γιώργος Δασκαλάκης μπορεί να ανεβαίνει τον δικό του Γολγοθά, όμως δεν το βάζει ποτέ κάτω και προσπαθεί με επιμονή, πίστη και ψυχραιμία να αντιμετωπίσει τον καρκίνο αλλά και τις παρενέργειες που δημιουργεί η αγωγή στον οργανισμό του. Ο ίδιος θέλει πολύ να βγει νικητής από

αυτή την αναμέτρηση και δεν σκύβει το κεφάλι.

Παρά τη σοβαρή περιπέτεια που περνάει με την υγεία του, ο Γιώργος Δασκαλάκης επικοινωνεί καθημερινά με τους διαδικτυακούς φίλους του στα social media, ανεβάζοντας φωτογραφίες του μέσα από το νοσοκομείο και μοιράζοντας τις σκέψεις του για όσα βιώνει τους τελευταίους 12 μήνες.

Πριν από μερικές ώρες, ο τραγουδιστής ανέβασε ένα στιγμιότυπο στο προφίλ του στο Facebook, στο οποίο έχει ανέβει πάνω σε μια ζυγαριά για να μάθει το βάρος του. Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, ο Γιώργος Δασκαλάκης έχει χάσει πολλά κιλά τους τελευταίους μήνες.

Όσα έγραψε ο Γιώργος Δασκαλάκης στην ανάρτησή του

«Καλό μεσημέρι αγάπες μου και καλή εβδομάδα να έχουμε με τον καλύτερο φωτογράφο….Μαμά ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΑ!!!
Παλιά δεν ανέβαινα σε ζυγαριά γιατί έδειχνε όλο και προς τα πάνω… Τώρα αποφεύγω γιατί δείχνει όλο και προς τα κάτω… Σε λιγάκι τα ποδαράκια μου θα είναι ίδια με το μπαστούνι μου (χαχα)… Να γελάσουμε και λίγο…

Συνεχίζουμε να παλεύουμε το Θηρίο… Δεν θα μας κερδίσει…Όσες παρενέργειες και ας μου έφερε…Στις οποίες ακόμα δεν αναφέρομαι… Εύχομαι Υγεία σε όλο το Κόσμο και η Παναγία μαζί μας!!! ΑΜΗΝ», σημείωσε ο Γιώργος Δασκαλάκης στην ανάρτησή του.

Διαβάστε ακόμα:

 Στρατής Χατζησταματίου: Το ανατριχιαστικό μήνυμα που έλαβε από υπάλληλο διοδίων

 Σοκάρει η Βέρα Μακρομαρίδου: «Έμαθα στα γυρίσματα του “Σασμού” τον θάνατο της μητέρας μου»

 Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Έκανα λιποαναρρόφηση στην κοιλιά, έβγαλα τρία λίτρα λίπος»

Keywords
Τυχαία Θέματα