Σοκάρει η Βέρα Μακρομαρίδου: «Έμαθα στα γυρίσματα του “Σασμού” τον θάνατο της μητέρας μου»

Η Βέρα Μακρομαρίδου τα τελευταία δύο χρόνια μπαίνει καθημερινά στα σπίτια μας μέσα από τον ρόλο της Άσπας στον «Σασμό». Και μπορεί η σειρά να πήρε το πράσινο φως για τρίτο κύκλο, ωστόσο η συνεργασία της ίδιας με την παραγωγή θα ολοκληρωθεί φέτος, όπως αποκάλυψε στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

Παράλληλα, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στη μητέρα της, λέγοντας πως ενημερώθηκε για τον θάνατό της, ενώ βρισκόταν σε γύρισμα για τον «Σασμό» και συνεπώς χρειάστηκε να αποχωρήσει.

«Η μητέρα μου με χάρηκε πολύ! Έλεγε

“επιτέλους”! Άργησα να μπω σε μια σειρά, οπότε χαιρότανε πολύ. Μου είχε σχολιάσει τα τζιν που φοράω ως Άσπα στον “Σασμό”. Την περίοδο που έχασα τη μητέρα μου χρειάστηκε να δουλεύω. Ήταν δύσκολα...», εξομολογήθηκε αρχικά η Βέρα Μακρομαρίδου.

Και συνέχισε, περιγράφοντας πώς έμαθε την τραγική είδηση του θανάτου της μητέρας της: «Η αδερφή μου με πήρε τηλέφωνο και με ενημέρωσε για τον θάνατο της μαμάς μας εν ώρα γυρίσματος, οπότε χρειάστηκε να φύγω».

Όσον αφορά στο τέλος της Άσπας και στο επόμενο επαγγελματικό βήμα της μετά τον «Σασμό», η ίδια είπε: «Για μένα ολοκληρώθηκε ο κύκλος του “Σασμού”. Είναι ένα φρέσκο νέο και είμαι σε σοκ αλλά θεωρώ ότι όλα είναι για καλό. Έτσι λειτουργεί η μυθοπλασία. Εντάξει, έχω λίγο ακόμα να χαιρετήσω τους ανθρώπους.

Φοβάμαι πολύ το επόμενο βήμα με τον “Σασμό”. Δεν ξέρω πότε και αν θα έρθει. Μέχρι να πέσουν οι υπογραφές τίποτα δεν είναι σίγουρο».

Διαβάστε ακόμα:

Ραμόνα Βλαντή για «My Style Rocks»: «Φέτος είναι My Dubai, δεν ήθελα να το πω αλλά…»

Ανδρέας Μικρούτσικος: Έξαλλος με τον Γιάννη Πουλόπουλο -«Θες να σου απαντήσω όπως σου αρμόζει;»

Ελένη Φουρέιρα: Αποκάλυψε για πρώτη φορά πότε έμαθε ότι είναι έγκυος -«Άλλαξαν όλα»

Keywords
Τυχαία Θέματα