Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Έκανα λιποαναρρόφηση στην κοιλιά, έβγαλα τρία λίτρα λίπος»

Καλεσμένος στο «The 2night show» βρέθηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Ο γνωστός παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός έχει το θάρρος του λόγου του και δε διστάζει να εκφράσει ανοιχτά τις σκέψεις του.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, λοιπόν, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε πως έχει κάνει λιποαναρρόφηση στην κοιλιά του, αναφέροντας πως του αφαιρέθηκαν τρία λίτρα λίπος.

Αρχικά, ο ραδιοφωνικός παραγωγός επισήμανε: «Το σχέδιο είναι να είμαι ο εαυτός μου και αν τα καταφέρω έτσι

όπως είμαι, να ξεχωρίσω σε αυτόν τον χώρο που αγαπώ, έχει καλώς. Οι άλλοι με έμαθαν, δεν υπάρχει κάποιο σχέδιο που εγώ τους τούμπαρα. Έτσι ξεκίνησα απλά μπορεί να μάζεψα κάπως τις άκρες. Είμαι ο ίδιος και πάντα τα λέω».

Σχετικά με τη λιποαναρρόφηση, ο ίδιος είπε και έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα: «Έκανα λιποαναρρόφηση στην κοιλιά. Είναι ωραίο μήνυμα αυτό. Ό,τι σας χαλάει και μπορείτε να το αλλάξετε με ασφάλεια να το αλλάξετε, να το κάνετε. Έβγαλα τρία λίτρα λίπος».

Όσα είχε δηλώσει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για τη λιποαναρρόφηση

Πριν από περίπου δύο μήνες, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε αποκαλύψει στον αέρα της εκπομπής «Ελένη» την αισθητική επέμβαση που έκανε, αναφέροντας και τον λόγο που οδηγήθηκε στο χειρουργικό κρεβάτι. Ειδικότερα, ο παρουσιαστής είχε πει:

«Μπότοξ δε θα έκανα. Αν έκανα κάποια αισθητική επέμβαση για να διορθώσω κάτι θα το έλεγα. Έκανα! Κι αν θέλετε σας το λέω, δεν έχω πρόβλημα. Έκανα το Σάββατο. Πήγα και έκανα μια λιποαναρρόφηση. Και φοράω κορσέ.

Είχα ένα θέμα αισθητικής φύσεως τοπικό, που το είχα από μικρός. Εκεί μπροστά στην κοιλιά. Η δική μου θεωρία είναι γιατί έσφιγγα τις ζώνες. Όσα κιλά κι αν έχανα αυτό παρέμενε. Και το αφαίρεσα. Με ενοχλούσε».

Διαβάστε ακόμα:

Ραμόνα Βλαντή για «My Style Rocks»: «Φέτος είναι My Dubai, δεν ήθελα να το πω αλλά…»

Ανδρέας Μικρούτσικος: Έξαλλος με τον Γιάννη Πουλόπουλο -«Θες να σου απαντήσω όπως σου αρμόζει;»

Ελένη Φουρέιρα: Αποκάλυψε για πρώτη φορά πότε έμαθε ότι είναι έγκυος -«Άλλαξαν όλα»

Keywords
Τυχαία Θέματα