Μελίνα Μεταξά: «Γουστάρω άλλον, όχι τον Βασάλο»

Η Μελίνα Μεταξά είναι η παίκτρια που αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα από το «Survivor All Star» και έτσι έφτασε η στιγμή να περάσει από την ανακριτική καρέκλα του Νίκου Μουτσινά στο «Καλό Μεσημεράκι». Εμφανώς μαυρισμένη και χαμογελαστή «εισέβαλε» στο πλατό και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις του παρουσιαστή.

Από τις θεματικές της συζήτησης δεν θα μπορούσε να απουσιάζει το όνομα του Κωνσταντίνου Βασάλου. Κατά τη διάρκεια της συμμετοχής τους στο παιχνίδι, άλλοτε ήταν σε κόντρα κι άλλοτε ερχόντουσαν πιο κοντά. Μάλιστα, είχε αναφερθεί από τρίτους ότι ίσως η Μελίνα Μεταξά

να βλέπει ερωτικά τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Ωστόσο, αυτό δεν είχε επιβεβαιωθεί από καμία πλευρά μέσα στο παιχνίδι.

Η ίδια, λοιπόν, τοποθετήθηκε επί του θέματος στο «Καλό Μεσημεράκι» και ξεκαθάρισε πρώτη φορά τη θέση της.

Η απάντηση της Μελίνας Μεταξά για τον Κωνσταντίνο Βασάλο στο «Καλό Μεσημεράκι»

«Ακούστηκαν διάφορα για εμένα, τον Βασάλο και τη Σταυρούλα. Ας πούμε ότι έχεις εσύ ένα πρόβλημα, θα το ρίξεις κάπου αλλού το πρόβλημα αυτό, για να φταίξει κάποιος άλλος και να βγεις εσύ καθαρό. Ακούστηκε ότι εγώ γουστάρω τον Βασάλο.

Έλα όμως, που εγώ γουστάρω άλλον και είναι στην Κύπρο και περιμένει και εγώ ήμουν μέσα στο Survivor. Τα φιλιά μας στην Κύπρο όλη. Δεν ήταν λανθάνων ερωτισμός το σκάλωμα με τον Κωνσταντίνο, ήταν λανθάνων εκνευρισμός μέσα μου. Ρώτα τους άλλους, αν υπήρχε ερωτισμός μεταξύ τους», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μελίνα Μεταξά για τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Την ίδια στιγμή, τα spoilers που έρχονται από τον Άγιο Δομίνικο για το «Survivor All Star» υποστηρίζουν πως ο παίκτης που θα αποχωρήσει από το παιχνίδι αυτή την εβδομάδα είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Λίγες εβδομάδες πριν από το μεγάλο φινάλε, ο παίκτης της κόκκινης ομάδας θα κληθεί να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του και να επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα μετά από 5,5 μήνες.

Διαβάστε ακόμα:

Ραμόνα Βλαντή για «My Style Rocks»: «Φέτος είναι My Dubai, δεν ήθελα να το πω αλλά…»

Ανδρέας Μικρούτσικος: Έξαλλος με τον Γιάννη Πουλόπουλο -«Θες να σου απαντήσω όπως σου αρμόζει;»

Ελένη Φουρέιρα: Αποκάλυψε για πρώτη φορά πότε έμαθε ότι είναι έγκυος -«Άλλαξαν όλα»

Keywords
Τυχαία Θέματα