Συγκλονίζει μοντέλο της Vogue που ζει πλέον άστεγο!

Η Nastasia Urbano, μοντέλο της Vogue, είναι πλέον άστεγη και περιγράφει τη χλιδάτη ζωή που έκανε κάποτε φτάνοντας από το ένα άκρο στο άλλο:

«Έκανα φωτογραφίσεις στα περιοδικά που μου άρεσαν και μου έδιναν ένα εκατομμύριο για μόνο 20 μέρες δουλειάς. Έκανα παρέα με τον Τζακ Νίκολσον και τον Ρομάν Πολάνσκι, ενώ πήγαινα στα πάρτι της Μελάνια Γκρίφιθ και του Ντον Τζόνσον. Ήμουν μάλιστα έτοιμη να πάω και στο γάμο της Μαντόνα με τον Σον Πεν, ωστόσο το προηγούμενο βράδυ γύρισα με απίστευτο hangover και δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι. Πραγματικά ζούσα σαν βασίλισσα.»

Ωστόσο σήμερα η ίδια γυναίκα αδυνατεί να συντηρήσει τον εαυτό της, ενώ υπάρχουν ημέρες που κοιμάται στους δρόμους της Βαρκελώνης ζητιανεύοντας.

Πώς έφτασε σε αυτό το σημείο;

Ο πρώην άντρας της και πατέρας των παιδιών της την κατέστρεψε οικονομικά.

«Το μόνο καλό από αυτή τη σχέση ήταν τα παιδιά μου, τα υπόλοιπα ήταν φρικτά. Μου έφαγε όλα μου τα χρήματα. Δύο μέρες αφότου τον γνώρισα με είχε βάλει να του αγοράσω μία BMW και εγώ το έκανα σαν ανόητη. Ήμουν ερωτευμένη.»

Η Ισπανίδα καλλονή κάνει έκκληση: «Θέλω να ζήσω, όχι απλά να επιβιώσω. Έχω κουραστεί να ζητώ χρήματα. Όλοι οι γνωστοί μου με έχουν απομακρύνει. Θέλω να γίνω καλά για τα παιδιά μου.»

Πρώην μοντέλα, όπως η Ρουθ Σάλερ, προσπάθησαν να τη βοηθήσουν. Η συγκεκριμένη δήλωσε: «Έπαθα σοκ. Κανείς δεν το περίμενε αυτό. Κάποτε ζούσαμε σαν πριγκίπισσες, σαν θέες. Είμαι έτοιμη να τη βοηθήσω και να μιλήσω με φωτογράφους και οργανισμούς ώστε να μπορέσει να εργαστεί ξανά.»

Διαβάστε ακόμα:

“Έχασα δουλειά επειδή έπρεπε να ήμουν λίγο πιο κοντός από αυτό που ήμουν, το ποσό ήταν 100-150 χιλιάδες ευρώ”

Keywords
Τυχαία Θέματα