Μακαλιάς και Αποστολόπουλος έλυσαν τις διαφορές τους on air μετά τα σχόλια περί ρατσισμού!

“Φταίμε εμείς που πάμε και του παίρνουμε μία συνέντευξη για να του δίνουμε βήμα να κάνει αυτά τα ρατσιστικά σχόλια. Μπορούμε απλά να μην τον ξαναδούμε να μιλάει. Να μην ακούσουμε έτσι αυτά τα σχόλια. Απορώ γιατί το παίζουμε εμείς αυτό το πράγμα. Είναι προκλητικός, δεν έχετε άδικο, αλλά ξεφεύγει. Τέτοια γνώμη δεν τη θέλουμε, δεν την έχουμε ανάγκη!”, είχε πει σε έντονο ύφος ο Δημήτρης Μακαλιάς στο “Τι λέει;” πριν από κάποιες ημέρες για τον Νίκο Αποστολόπουλο. Ο ηθοποιός τόνισε πως κάποια από τα σχόλια του σχεδιαστή σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή, ήταν ρατσιστικά και

δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του.

Ο Νίκος Αποστολόπουλος βρέθηκε καλεσμένος σήμερα στο “Τι λέει;” και αφού τον υποδέχτηκε η Ελένη Τσολάκη, ζήτησε να δει τον Δημήτρη Μακαλιά: “Ο Δημήτρης Μακαλιάς έφυγε; Δημήτρη έφυγες επειδή με είπες ρατσιστή; Έλα εδώ κοντά μου που σε θέλω”!

Ο Δημήτρης Μακαλιάς βρέθηκε κοντά του και του εξήγησε γιατί τον αποκάλεσε ρατσιστή: “Σας είπα ρατσιστή γιατί ήταν ρατσιστικό σχόλιο αυτό που είπατε και φαντάζομαι γι’ αυτό το είπατε κιόλας, για να γίνει ντόρος!”, με τον σχεδιαστή να του απαντά: “Καθόλου ρατσιστής. Αν κοιτάξεις την καριέρα μου δεν είμαι καθόλου. Εγώ δεν σε ήξερα, σε είδα πρώτη φορά στο θέατρο και ήρθα μόνος μου και σου έγραψα πόσο εκπληκτικός είσαι. Αν είναι κάποιος ρατσιστής δεν πάει να στέλνει σε έναν άγνωστο μηνύματα για το ταλέντο του. Ο ρατσιστής πιστεύει μόνο στον εαυτό του. Εγώ πιστεύω και σε σένα και δεν είμαι ρατσιστής”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:


Διαβάστε ακόμη:

«Υπήρχαν κάτι “καλοί” άνθρωποι που έβαζαν λόγια στη Μενεγάκη και σ’εμένα»

Keywords
Τυχαία Θέματα