Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 6/2

Φέτος τον Χειμώνα τα κοστούμια είναι ίσως η μεγαλύτερη τάση της σεζόν και ένα trend που το έχουν λατρέψει πολλές celebrities και fashionistas αφού το επιλέγουν συχνά για τις εμφανίσεις τους. Αν δεν έχετε αποκτήσει ακόμα ένα, βγείτε στα μαγαζιά και αρχίστε το ψάξιμο. Σίγουρα θα βρείτε ένα που θα σας ταιριάζει και θα είναι σε σούπερ εκπτωτική τιμή.

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τρίτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1

με μια δημιουργία της εταιρείας Mind Matter, ένα καρό κοστούμι σε λευκό με μαύρο, που αποτελείται από ένα μονόκουμπο σακάκι και ένα στενό ψηλόμεσο παντελόνια που σταματάει πάνω από τον αστράγαλο.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ένα λευκό τοπ της ίδιας εταιρείας, μια μαύρη κλασική ανδρική ζώνη και ένα ζευγάρι λευκά αθλητικά παπούτσια Superga.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις σκιές από την παλέτα Mariah Carey της MAC, τις βλεφαρίδες Whispies της Ardell, το ρουζ Bubbles, Please της MAC και στα χείλη το κραγιόν Rouge Pur Couture The Matte, No 220 της εταιρείας YSL.

Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε ίσια μαλλιά με ανάλαφρες άκρες και χωρίστρα στο πλάι, ένα χτένισμα που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε κι εσείς.

Η Blake Lively είναι χωρίς καμία αμφιβολία μια από τις celebritites που ξεχωρίζουμε για το στυλ και τις εμφανίσεις της. Η ίδια επιλέγει πολύ συχνά κοστούμια, τόσο για τις καθημερινές, όσο και για τις επίσημες εμφανίσεις της.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα ωραιότερα που έχει φορέσει κατά καιρούς και σας τα παρουσιάζουμε για να εμπνευστείτε για τα δικά σας looks.

Δείτε προσεκτικά τις φωτογραφίες που ακολουθούν και κατόπιν απαντήστε μας στην εξής ερώτηση… Ποιο από τις παρακάτω σας αρέσει περισσότερο και θα το υιοθετήσετε και εσείς και ποιο σας αφήνει τελείως μα τελείως αδιάφορες;

Μια ματιά ακόμα:

Keywords
Τυχαία Θέματα