Μαρία Ηλιάκη: «Έλεγαν πως έμεινα εύκολα έγκυος γιατί έχω μικρό ηλικιακά άνδρα»

Η Μαρία Ηλιάκη είναι η πρώτη καλεσμένη της σεζόν για την εκπομπή «Μαμά – δες» με παρουσιάστρια τη Τζένη Θεωνά.

Η εκπομπή της ΕΡΤ κάνει πρεμιέρα αυτή την Κυριακή, με την ηθοποιό να υποδέχεται τη Μαρία Ηλιάκη και να κάνουν μαζί μια ενδιαφέρουσα συζήτηση. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για τη μητρότητα και αποκάλυψε τα σχόλια που δεχόταν, όταν είχε ανακοινώσει πως είναι έγκυος.

Η Μαρία Ηλιάκη για τα ενοχλητικά σχόλια στην εγκυμοσύνη της

Πέρα από τις ευχές και τα θετικά

μηνύματα, υπήρξαν άνθρωποι που είπαν στη Μαρία Ηλιάκη ότι δεν ζορίστηκε να μείνει έγκυος επειδή έχει νεότερο άνδρα κι άλλοι που της πρότειναν να μπει αμέσως στη διαδικασία για το δεύτερο «όσο προλαβαίνει».

Η Μαρία Ηλιάκη εξομολογήθηκε στη Τζένη Θεωνά πως την ενοχλούν τέτοιου είδους σχόλια, που εξακολουθούν να γίνονται μέχρι σήμερα και σε άλλες γυναίκες, καθώς πρόκειται για ένα λεπτό και πολύ προσωπικό θέμα.

«Δέχτηκα πολλά σχόλια, όταν έμεινα έγκυος. Από το πολύ απλό ότι εσύ έμεινες εύκολα έγκυος γιατί έχεις μικρό ηλικιακά άνδρα μέχρι το “άντε τώρα που προλαβαίνεις να κάνεις και το δεύτερο”. Με ενόχλησαν κάποια, ειδικά όταν οι ορμόνες ήταν στο πικ και ακόμα με ενοχλούν. Με ενοχλεί όταν το ακούω και για άλλες», ανέφερε η Μαρία Ηλιάκη.

Διαβάστε ακόμα:

 Μαρία Αντωνά για Μπέττυ Μαγγίρα: «Δεν ξέρω γιατί δεν με πήρε στον ΑΝΤ1, ήμουν πάνω από το τηλέφωνο»

 Πάνος Μουζουράκης – Μαριλού Κόζαρη: Η κοινή φωτογραφία από το μαιευτήριο λίγο πριν τη γέννα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η συνάντηση με τον Γιώργο Καράβα μετά την παρεξήγησή τους -«Αυτό που του εξήγησα είναι ότι…»

Keywords
Τυχαία Θέματα