Συγκινεί ο Γιώργος Κατσαρός: «Όταν πέθανε η γυναίκα μου, έμεινα 10 μήνες σε ξενοδοχείο γιατί…»

Ο Γιώργος Κατσαρός παραχώρησε μια απολαυστική συνέντευξη στο Πρω1νό και στον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Ο συνθέτης, μαέστρος και δεξιοτέχνης του σαξόφωνου, μίλησε και την επαγγελματική του πορεία, για τα talent shows, αλλά και για τον θάνατο της συζύγου του.

«Αισθάνομαι όπως αισθάνεται ένας πετυχημένος οπερατέρ, υδραυλικός, γιατί να διαφέρω εγώ, επειδή βγαίνω στο γυαλί; Ξεκίνησα 7 χρονών στη φιλαρμονική στην Κέρκυρα παίζοντας βιολί γιατί σ’ αυτήν την ηλικία δεν μπορούσα να φυσάω. Σε μια εκπομπή που έκανα

και λεγόταν “Αργά την Κυριακή” έπαιξα σαξόφωνο και έσπασαν τα τηλέφωνα. Εκείνη την εποχή έκανα επιτυχίες με τα τραγούδια μου και όταν αποφάσισα να πάω στις εταιρείες να κάνω δίσκο με το σαξόφωνο με απέρριπταν. Απευθύνθηκα στην Columbia και μου είπαν ότι το μπουζούκι χαλάει κόσμο, πήγα στον Μάτσα και μου είπε να το αφήσω καλύτερα. Κατέληξα στην Polygram και έκανα τον πρώτο δίσκο που χάλασε κόσμο, σήμερα έχω 34 δίσκους», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κατσαρός.

«Βλέπω με καλό μάτι και είμαι υπέρ των talent shows, αλλά δεν υπάρχει αποτέλεσμα. Αν υπάρχουν οι προυποθέσεις με μεγάλη χαρά θα ξαναέκανα τον κριτή σε μουσικό σόου», πρόσθεσε για τα talent shows.

Ενώ για την προσωπική του ζωή και τον θάνατο της γυναίκας του ανέφερε: «Ο έρωτας είναι στιγμιαίος, η αγάπη και ο σεβασμός μένουν.Όταν πέθανε η γυναίκα μου, έμεινα 10 μήνες σε ξενοδοχείο γιατί δεν μπορούσα να μείνω στο σπίτι. Έκανα ένα ταξίδι στη Μόσχα για να παίξω σαξόφωνο σε μια έκθεση, έπρεπε να πάρω το σαξόφωνο από το σπίτι και έτσι πήγα. Όταν επέστρεψα από το ταξίδι και πήγα να αφήσω το σαξόφωνο, έμεινα στο σπίτι ξανά. Την κρεβατοκάμαρα που είχα με τη γυναίκα μου δεν την έχω πειράξει, δεν κοιμάμαι στο κρεβάτι μας, αλλά στο κρεβάτι του γιου μας».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Ο Μένιος Φουρθιώτης απαντά για την εμπλοκή του ονόματος του στην υπόθεση λαθρεμπορίας χρυσού

Keywords
Τυχαία Θέματα