Ο Μένιος Φουρθιώτης απαντά για την εμπλοκή του ονόματος του στην υπόθεση λαθρεμπορίας χρυσού

Χαμός γίνεται τις τελευταίες μέρες με τη σύλληψη του γνωστού ενεχυροδανειστή, για λαθρεμπόριο χρυσού. Η δικογραφία που σχηματίστηκε αποκάλυψε τα ονόματα των εμπλεκομένων και μεταξύ άλλων αναφέρεται το όνομα του τηλεπαρουσιαστή Μένιου Φουρθιώτη. Ο ίδιος θέλησε να δώσει την δική του απάντηση μέσω του δικηγόρου του, Αλέξη Κούγια.

Ο γνωστός δικηγόρος μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Μαζί σου και διέψευσε κατηγορηματικά πως ο πελάτης του εμπλέκεται

στην υπόθεση.

Επιπρόσθετα, ο Αλέξης Κούγιας ξεκαθάρισε ότι ο Μένιος Φουρθιώτης πρόκειται να κινηθεί νομικά σε όσους ενέπλεξαν το όνομά του στην υπόθεση.

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση:

«Η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική και δυστυχώς η ενέργεια της αστυνομίας να συμπεριλάβει στο διαβιβαστικό έγγραφο το ονοματεπώνυμό του με την υποσημείωση ότι πρέπει να ελεγχθεί η συμμετοχή του, συνιστά τη διάπραξη σειράς αδικημάτων, τα οποία διέπραξαν οι αστυνομικοί εις βάρος του κυρίου Φουρθιώτη και προβλέπονται από τον Ποινικό Κώδικα.

Μετά τη συνολική μελέτη της δικογραφίας λόγω της διαχειρίσεως από εμέ και τους συνεργάτες μου προκύπτει ότι ουδεμία ανάμειξη υπάρχει ούτε προκύπτει για τον κο Μένιο Φουρθιώτη.

Η μοναδική επαφή, την οποία είχε με τον συγκεκριμένο ενεχυροδανειστή ήταν μέσω εντελώς διαφανών και νομίμων διαδικασιών, με συμφωνητικά καταχωρημένα στο taxisnet και νόμιμα τιμολόγια, να διαφημίζει στην εκπομπή του τη νόμιμη δραστηριότητα του συγκεκριμένου ενεχυροδανειστή, όπως εγένετο καθημερινά σε ολόκληρο το τηλεοπτικό πρόγραμμα του σταθμού που φιλοξενούσε την εκπομπή του κυρίου Φουρθιώτη, όπως και σε όλους τους συστημικούς τηλεοπτικούς σταθμούς.

Είναι δε ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι για την περίοδο 2017-2018 η συμφωνία για τη διαφήμιση δεν είχε συναφθεί με τον κο Φουρθιώτη αλλά με ιδιοκτήτρια εταιρεία του τότε καναλιού και δεν αφορούσε μόνο την εκπομπή ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ του κου Φουρθιώτη αλλά ολόκληρο το τηλεοπτικό πρόγραμμα του σταθμού και βάσει συμβάσεως κάποιο ποσό έπρεπε να αποδοθεί κο Φουρθιώτη».

Δείτε ακόμη: Πρόσωπο – έκπληξη στην κριτική επιτροπή του YFSF – Δεν φαντάζεστε για ποια πρόκειται!

Keywords
Τυχαία Θέματα