Δύο είναι οι θεραπείες που πρέπει να εφαρμόσετε αν θέλετε άψογη και λαμπερή επιδερμίδα τα Χριστούγεννα και η Θεανώ Μπέλλα σας τις συστήνει!

Αύριο κιόλας ξεκινά ο πιο εορταστικός μήνας του χρόνου και βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τα Χριστούγεννα. Αυτό σημαίνει ότι για να είστε λαμπερές και υπέροχες πρέπει να φροντίσετε την επιδερμίδας σας όσο είναι ακόμα καιρός. Φυσικά ακόμα κι αν είστε πολυάσχολη και το αφήσετε για την τελευταία στιγμή δεν χάθηκε ο κόσμος υπάρχει λύση

και γι’ αυτό και σας την δίνει η αισθητικός Θεανώ Μπέλλα που φροντίζει την επιδερμίδα σε δεκάδες Ελληνίδες σταρ.

Αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που θέλουν μια θεραπεία αναγέννησης της επιδερμίδας με ριζικό τρόπο για να γίνει σωστά και αποτελεσματικά η προετοιμασία πρέπει να ξεκινήσει από τώρα. Και λέγεται… ΑΗΑ!

Από τότε που τα οξέα φρούτων (AHAs) εισήλθαν στην υπηρεσίες της ομορφιάς, η ανανέωση τού δέρματος έχει γίνει πιο αποτελεσματική και πιο μόνιμη. Αυτό ισχύει κυρίως για τις θεραπείες που εφαρμόζονται στα ειδικευμένα Ινστιτούτα και όχι τόσο για τα καλλυντικά του εμπορίου, γιατί μόνο στην καμπίνα μπορούν τα AHAs να εφαρμοστούν με αυξανόμενες πυκνότητες και με σωστό pH.

Τα AHAs είναι μία ομάδα μικρομοριακών φυσικών ουσιών που υπάρχουν σε υψηλά ποσοστά κυρίως σε φυτά και φρούτα. Ιδιαιτέρως πλούσιο σε AHAs είναι το μάνγκο (mango), που περιέχει περίπου 6% γλυκολικό οξύ στην εδώδιμη σάρκα του. Πλούσια είναι επίσης τα σταφύλια, τα λεμόνια (χυμός) και το ζαχαροκάλαμο.

Το κυριότερα AHAs είναι το γλυκολικό, το γαλακτικό, το κιτρικό και το σταφυλικό οξύ. Το πιο αποτελεσματικό όλων θεωρείται το γλυκολικό αφού έχει το μικρότερο μόριο και έτσι εισχωρεί ταχύτερα στις στιβάδες τής επιδεμίδας.

Τα AHAs στην Αισθητική είναι συνήθως μίγματα, με κυρίαρχο το γλυκολικό οξύ. Εφαρμόζονται πάντοτε στην ψυχρή περίοδο του έτους, δηλ. από Νοέμβριο έως Μάρτιο, διότι ο ήλιος δεν ευνοεί την ανανέωση του δέρματος. Η εφαρμογή γίνεται 1-2 φορές την εβδομάδα, με αυξανόμενες δόσεις, αρχίζοντας συνήθως από 10% και καταλήγοντας στο 40% (εφόσον το δέρμα το αντέχει). Η όλη πορεία AHAs διαρκεί 2-3 μήνες.

Αυτό που τα AHAs κάνουν στην επιδερμίδα, είναι το λεγόμενο χημικό peeling, δηλαδή μία έντονη αφαίρεση νεκρών στιβάδων (απολέπιση) από την εξωτερική επιδερμίδα. Καμία άλλη ουσία ή μέθοδος δεν έχει τη δυνατότητα να πετύχει τη συγκεκριμένη ποιότητα αφαίρεσης (ήπια) σε τέτοια έκταση. Με αυτό το αυξανόμενο χημικό peeling, το δέρμα ανανεώνεται σε βάθος, όχι μόνο στην επιδερμίδα, αλλά και βαθύτερα στο χόριο. Οι λεκέδες εξαφανίζονται, όπως και οι λεπτές ρυτίδες (τύπου πλισέ), οι βαθύτερες ρυτίδες γεμίζουν με νέα ουσία, το χρώμα γίνεται ομοιόμορφο, η ανανέωση είναι γενικευμένη και εντυπωσιακή.

Δύο είναι οι κύριοι παράγοντες για την επιτυχία τού χημικού peeling με AHAs. Πρώτον, η ποιότητα των AHAs. Και δεύτερον, η πείρα τής Ειδικού Ομορφιάς. Με ένα καλά σχεδιασμένο μείγμα AHAs, καθώς και με σωστή εφαρμογή από την Ειδικό Ομορφιάς, το δέρμα γίνεται κατά 15-20 χρόνια νεώτερο, ανάλογα με την ηλικία.

Θεραπεία για τις γυναίκες που θέλουν άμεσο αποτέλεσμα λίγο πριν τις γιορτές

Μπορεί ένα καλλυντικό να έχει άμεσο εφέ λίφτινγκ; Και όμως μπορεί. Η Θεανώ Μπέλλα δημιούργησε το Instant Lift, ένα πρωτοποριακό πολύ-καλλυντικό σύσφιξης και αναδιαμόρφωσης της επιδερμίδας. «Μετά τα οξέα φρούτων που ήταν η πρώτη επανάσταση στα καλλυντικά και τις φόρμουλες με εφέ botox που ήταν η δεύτερη σήμερα εξελίσσεται η τρίτη γενιά επαναστατικών προϊόντων που επιτυγχάνουν άμεσο lift σε 5 μόλις λεπτά, καθώς και μακροπρόθεσμη (σε 1-2 μήνες) αναδιαμόρφωση της επιδερμίδας. Αποτελέσματα που μέχρι πρόσφατα μπορούσαν να επιτευχθούν μόνο με παρεμβατικούς τρόπους όπως η μικροαπόξεση και το ιατρικό laser», μας λέει η Θεανώ.

H άμεση σύσφιξη, στα 5 πρώτα λεπτά δράσης του, είναι η πρώτη εμφανής δράση του Instant Lift, του καλλυντικού προϊόντος που δημιούργησε η Θεανώ Μπέλλα. «Συγχρόνως αναπτύσσει και μακροχρόνια σύσφιξη. Με συστηματική χρήση (1-2 φορές την ημέρα) συμβαίνει μέσα σε 1-2 μήνες μια πιο μόνιμη αναδιαμόρφωση του δέρματος, που αποκτά νέο ανάγλυφο (resurfacing). To δέρμα γίνεται πιο γεμάτο και πιο ομοιόμορφο, με νεανική σφιχτή εμφάνιση, χωρίς λεπτές ρυτίδες, ενώ μειώνονται αισθητά και οι μιμικές ρυτίδες (έκφρασης)”.

Το Instant lift μπορεί να εφαρμοστεί μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλα καλλυντικά (π.χ. σε συνδυασμό με κάποια κρέμα).

Πάνω από το instant lift είναι καλύτερα να απλωθεί μέικ απ σε μορφή πούδρας που δεν επηρεάζει τη μεμβράνη σύσφιξης που σχηματίζει ενώ παράλληλα μπορεί να εφαρμοστεί μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλα καλλυντικά (π.χ. σε συνδυασμό με κάποια κρέμα).

H Θεανώ Μπέλλα είναι η αισθητικός που εμπιστεύονται δεκάδες Ελληνίδες σταρ για την περιποίηση και τη λάμψη τους.

Διαβάστε ακόμη:

Πέντε αποχρώσεις στα μαλλιά που θα σας βάλουν σε σκέψεις

Το Χριστουγεννιάτικο nail look είναι πολύτιμο, στολισμένο με μικροσκοπικά πετράδια

Keywords
Αναζητήσεις
θεανω μπελλα κριτικες
Τυχαία Θέματα