Christmas Tree Eyebrows; Μόνο αν πάτε σε παιδικό πάρτι αλλά αξίζει να τα δείτε!

Έχουν δει πολλά τα μάτια μου όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι με το beauty. Αλλά κακά τα ψέματα τα τελευταία χρόνια η υπερβολή είναι σύνηθες φαινόμενο. Ίσως εξαντλήθηκε η έμπνευση όσο αφορά τα “φυσιολογικά” looks και είναι και τα social στη μέση που θέλουν τροφή για σχόλια και likes.

Ειδικά τώρα που τα Χριστούγεννα είναι κοντά το glitter

σε μάτια, ζυγωματικά και ντεκολτέ, το eyeliner και το κόκκινο κραγιόν (με glitter lip gloss φυσικά) είναι πλέον κλασικά και οι followers είναι σαν να ρωτούν: “Αυτό είναι μόνο; Κάτι καινούριο¨;

Κι έρχεται το καινούριο από εκεί που δεν το περιμένεις και ειδικά αν είσαι των τάσεων αλλά των σωστών, των μαζεμένων, με υψηλή αισθητική, αποσυντονίζεσαι λιγάκι. Και αναρωτιέσαι μέχρι που μπορεί να φτάσει όλο αυτό.

Και θα μου πείτε τώρα για ποιο λόγο τα γράφω όλα αυτά και χίλια δίκια θα έχετε. Η δουλειά μου είναι και κάνω βόλτες στο Instagram και κυρίως σε λογαριασμούς με beauty περιεχόμενο. Και για άλλη μια χρονιά βρίσκομαι μπροστά στα Christmas Tree Eyebrows! Ξέρετε τι εννοώ. Τα φρύδια που είναι στολισμένα σαν Χριστουγεννιάτικο δέντρο με γκι, πολύχρωμα φωτάκια, αστεράκια και μικροσκοπικές (ευτυχώς) μπάλες.

Πολύ χαριτωμένα να τα βλέπεις σε φωτογραφίες αλλά στην πραγματικότητα είναι λιγάκι κακόγουστα. Δεν βρίσκετε; Εκτός αν κάνετε παιδικό πάρτι και θέλετε να χαζέψουν οι φίλοι του 5χρονου γιου ή κόρης σας τα περίεργα φρύδια της ακόμα πιο περίεργης μαμάς. Αν και σε αυτή ακόμα την περίπτωση δεν ξέρω αν επιτρέπεται.

Θέλω να πιστεύω ότι απλά θα τα δείτε και δεν θα αποφασίσετε να τα υιοθετήσετε στο Χριστουγεννιάτικο πάρτι της κολλητής σας, εκτός αν είναι θεματικό και μεταμφιεστείτε σε κάτι ή στο Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν με τους γονείς του αγαπημένου σας.

Το χαριτωμένο και το υπερβολικό σε περιπτώσεις όπως τα Christas Trees Eyebrows γίνονται πολύ εύκολα κακόγουστο και scary. Οπότε δεν υπάρχει λόγος να το σκεφτείτε.

Και για του λόγου το αληθές δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 97.9 The Box

Keywords
Τυχαία Θέματα