Στράτος Τζώρτζογλου – Σοφία Μαριόλα: Η αναγγελία του γάμου τους και το μονόπετρο!

Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, στις 08 Ιουνίου, στην Κρήτη, στον Ιερό Ναό του Τίμιου Σταυρού στο Ακρωτήρι Χανίων. Καθώς οι μέρες πλησιάζουν, μία μία οι εκκρεμότητες κλείνουν και οι δυο τους ανυπομονούν να γίνουν όλα όπως τα έχουν φανταστεί.

“Ο

γάμος θα γίνει στην παραλία του Ζορμπά. Πήρα την απόφαση να ξαναπαντρευτώ γιατί όταν μπορέσει κάποιος να θέλει να ξαναγεννηθεί και να του ξυπνήσει κάποιος τη διάθεση να είναι δημιουργικός αυτή είναι η ουσία. Η Σοφία με κάνει να θέλω να είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Η αγνότητα που έχει είναι κάτι που με συγκινεί γιατί συνδυάζεται με ομορφιά και με καλό μυαλό!”, ανέφερε ο Στράτος Τζώρτζογλου σε πρόσφατη συνέντευξη του στο Πρω1νό για την απόφαση του να παντρευτεί ξανά. Ο ίδιος μάλιστα δήλωσε πως θα ήθελε να μοιραστεί τη χαρά του με όλο τον κόσμο και ονειρεύεται ακριβώς τις εικόνες… “Θέλω να μοιραστώ με όλον τον κόσμο το γάμο μου, θέλω να γίνουμε όλοι ένα, να γίνει ένας διονυσιακός χορός. Στην εκκλησία θα μας πάνε οι “Βιγλάτορες”, ο χορευτικός σύλλογος Χανίων, οι άντρες εμένα και οι γυναίκες τη Σοφία γιατί έτσι είναι το έθιμο. Δε θα γυρίσουμε κανονικά, θα μας παρουσιάσει κάποιος μάγος, με φόντο το βουνό όπου ο Ζορμπάς καταστράφηκε με τη σκάλα. Έχουμε φτιάξει ένα γλέντι το οποίο πραγματικά ο θεός που θα παρίσταται θα είναι ο Διόνυσος”!

Η Σοφία Μαριόλα μοιράστηκε σήμερα στα social media μια φωτογραφία με την αναγγελία του γάμου τους στην οποία φαίνεται και το μονόπετρο με το οποίο της έκανε πρόταση γάμου ο αγαπημένος της Στράτος Τζώρτζογλου.

Διαβάστε ακόμα: Ελένη Μενεγάκη: Δεν φαντάζεστε ποιον τραγουδιστή είδαμε στο πάνελ της εκπομπής της

Η Μαρία Κορινθίου κυκλοφορεί παιδικό βιβλίο-Μέρος της εικονογράφησης επιμελήθηκε η κόρη της!

Χριστίνα Μπόμπα: Οι αποκαλύψεις για τις τηλεοπτικές προτάσεις και το πώς αντιδρά στα αρνητικά σχόλια

Keywords
Τυχαία Θέματα