«“Απαγορευτικό βγάζουν μόνο τα Λιμεναρχεία” τους είπε χαμογελαστός ο Κώστας»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ«“Απαγορευτικό βγάζουν μόνο τα Λιμεναρχεία” τους είπε χαμογελαστός ο Κώστας»Πέμπτη, Μάιος 30, 2019 - 18:03

Ο Λευτέρης Σκιαδάς περιγράφει την ψύχραιμη αντίδραση του Μπακογιάννη σε «πέσιμο» αντιεξουσιαστών στα Πετράλωνα

Δεν «μάσησε» ο Κώστας Μπακογιάννης (μικρή φωτό) από την ομάδα των λεγόμενων αντιεξουσιαστών που εξυμνούσαν τον δολοφόνο του πατέρα του, Δημήτρη Κουφοντίνα, έξω από την ταβέρνα της οδού Τρώων στα Πετράλωνα, όπου έτρωγε το βράδυ της Τρίτης!

Παρόλο που του ζητούσαν επιτακτικά να φύγει, εκείνος συνέχισε να απολαμβάνει τους μεζέδες

και το κρασί του, μαζί με τους εκλεγμένους συμβούλους του συνδυασμού του, Λευτέρη Σκιαδά και Νίκο Αβραμίδη.

«Ούρλιαζαν και απαιτούσαν να αποχωρήσει» περιγράφει στην «Espresso» o Λευτέρης Σκιαδάς και συνεχίζει: «Ο Κωστής χαμογέλασε, τους είπε “απαγορευτικό βγάζουν μόνο τα Λιμεναρχεία” και συνεχίσαμε με τα μεζεδάκια μας και το κρασάκι μας»!

Οπως μας είπε ο στενός συνεργάτης του κ. Μπακογιάννη, στη συνέχεια ο αριθμός των αντιεξουσιαστών αυξήθηκε, καθώς εκεί κοντά βρίσκεται η «κατάληψη ΠΙΚΠΑ» και θεώρησαν ότι θα τον αναγκάσουν να αποχωρήσει, φωνάζοντας από το απέναντι πεζοδρόμιο συνθήματα υπέρ του «Λουκά» της 17Ν!

«Ηταν το μόνο σημείο που άλλαξε η έκφραση του προσώπου του, ωστόσο διατήρησε την ψυχραιμία του» μας αποκάλυψε ο κ. Σκιαδάς, ο οποίος πρόσθεσε ότι ο Κώστας Μπακογιάννης πέρασε στην... αντεπίθεση καλώντας τα «κουφοντινάκια» -όπως είπε αργότερα- να πιουν μαζί κρασί και να συζητήσουν!

Οι πρώτοι που αντέδρασαν στις ύβρεις και στα ουρλιαχτά των αντιεξουσιαστών ήταν θαμώνες αλλά και ιδιοκτήτες των καταστημάτων, ώσπου σε μια στιγμή έντασης -όπως περιέγραψε ο Λευτέρης Σκιαδάς- ο Κώστας Μπακογιάννης σηκώθηκε και τους είπε: «Εγώ είμαι ο στόχος, εμένα βρίστε. Αφήστε τον κόσμο».

Σε αυτό το σκηνικό, που κράτησε περίπου τρεις ώρες (!), όσο οι συγκεντρωμένοι καθύβριζαν τον Κώστα Μπακογιάννη, εκείνος έλεγε... ανέκδοτα με την αδελφή του Αλεξία!

Keywords
Τυχαία Θέματα