Στην παραλία είμαι τεμπέλα αλλά βρήκα το τέλειο αντηλιακό…

Καλημέρα! Είμαι η Χριστίνα (η Χρόνη) και τρέμω τον ήλιο! Σαν beauty editor, ξέρω πολύ καλά τι συμβαίνει στο δέρμα όταν εκτίθεται στην ηλιακή ακτινοβολία και ΔΕΝ ΔΙΑΝΟΟΥΜΑΙ το να καθίσω στην παραλία (ή και στο αυτοκίνητο ακόμα) χωρίς υψηλό SPF. Ναι, μπορώ να πω πως μου έχει γίνει εμμονή η προστασία αλλά… εκτός από εμμονική είμαι και τεμπέλα. Όταν κάθομαι στην παραλία, δεν θέλω να τρίβω με τις ώρες τα λευκά αντηλιακά στο δέρμα μου. Δεν φτάνει που τα ανανεώνω κάθε 20 λεπτά, θα κάθομαι και

να τρίβομαι… Γι᾽αυτό καταλήγω κάπως έτσι….

A post shared by Christina Chroni (@christinet0) on Jun 19, 2016 at 5:58am PDT

Ναι, βάζω τόσο πολύ (τόσο χρειάζεται άλλωστε) και το αφήνω έτσι όπως είναι. Τι γιατί; Δεν είπαμε πως βαριέμαι να τρίβω; Αυτή μου η συμπεριφορά έχει τα καλά της (προστατεύομαι) αλλά έχει και τα κακά της (κάνει τις φίλες μου να ντρέπονται). Για το ότι με κοιτάζουν οι λαδωμένες κυρίες στην παραλία περίεργα αδιαφορώ καθώς δεν θα με απασχολήσει η φωτογήρανση όπως εκείνες. Για να μην μακρηγορώ όμως, φέτος αποφάσισα να ψάξω, να τεστάρω και να καταλήξω στο τέλειο διάφανο σπρέι. Στο τέλειο διάφανο σπρέι με σούπερ προστατευτικές ιδιότητες. Στο τέλειο διάφανο σπρέι με σούπερ προστατευτικές ιδιότητες και σύνθεση που δεν θα κάνει την άμμο να κολλάει πάνω μου (άλλο ένα πρόβλημα) και δεν θα λερώνει τα μαγιό μου (μόνιμο πρόβλημα). Και το βρήκα. Και είναι αυτό.

Είναι το Luxurious Suncare Antioxidant Sunscreen Invisible Spray SPF 50+ και SPF 30! Το μεν SPF 50 έχω ήδη αρχίσει να το φορώ στις ερημικές παραλίες που πηγαίνω για να κάνω το πρώτο μαύρισμα. Το λάτρεψα γιατί ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗ ΦΟΡΑΣ ΤΙΠΟΤΑ αλλά σε προστατεύει σα να φοράς κανονικό μακρυμάνικο μπλουζάκι κάτω από τον ήλιο και το καλύτερο; Η ειδικά διαμορφωμένη του συσκευασία ψεκάζει και ανάποδα και έτσι μπορώ να βάζω στην πλάτη χωρίς να καταπιέζω κανέναν να σηκωθεί από την ξαπλώστρα! Σε άλλα νέα, η αντιοξειδωτική του σύνθεση με βιταμίνη C και ο ενισχυμένος συνδυασμός UV φίλτρων προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία από την UVA, UVB ακτινοβολία ΚΑΙ αντιγηραντική δράση! Τι άλλο να θέλω… ενυδάτωση ίσως! Ε, την προσφέρει και αυτή ενώ παράλληλα προστατεύει το δέρμα από την οξειδωτική φθορά και βελτιώνει την υφή του χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας!

Το δε SPF 30 σκοπεύω να το χρησιμοποιήσω στις διακοπές όταν πια θα έχω μαυρίσει κάπως και μιας που είπα διακοπές… Εκείνο που με ξετρέλανε είναι πως τόσο το Luxurious Suncare Antioxidant Sunscreen Invisible Spray SPF 50+ όσο και το SPF 30 διατίθενται σε συσκευασίες των 200 αλλά και των 100ml πράγμα που τα κάνει τέλεια για τη βαλίτσα των διακοπών. Όσο για το πόσο συχνά πρέπει να το ανανεώνω και πόσο βαριέμαι… επειδή εφαρμόζεται σε στεγνό και σε βρεγμένο δέρμα και δημιουργεί έναν υδρόφοβο φραγμό, μπορώ να αφήσω για λίγο την εμμονή μου και να το ανανεώνω λιγότερο συχνά! Είμαι μια ευτυχισμένη τεμπέλα με τέλειο μαύρισμα και όλα χάρη στο Luxurious Suncare Antioxidant Sunscreen Invisible Spray! Yay! Τα θέλεις και εσύ; Θα τα βρεις στα φαρμακεία από την InterMed!

Διάβασε ακόμα:

Έχεις διεσταλμένους πόρους; Την πάτησες…

#BeachHairDontCare Λίγη έμπνευση για την παραλία!

Hey! Αυτές οι κρέμες μυρίζουν παραλία και ενυδατώνουν τέλεια!

Keywords
Τυχαία Θέματα