Ζαφείρης Μελάς «Το να τραγουδάς τώρα σε ηλικία 70 χρονών δεν είσαι καημένος;»

Στην κάμερα του Πρω1νού παραχώρησε συνέντευξη ο Ζαφείρης Μελάς. Ο τραγουδιστής μίλησε για την οικογένεια του αλλά και για την στιγμή που θα αφήσει το τραγούδι, αφού όπως είπε δεν θέλει να συνεχίσει να δουλεύει ρυτιδιασμένος.

«Παντρεύτηκα 19 χρονών. Είμαι πολύ ερωτευμένος με την οικογένεια μου. Το μαγκάκι της οικογένειας είναι η γυναίκα μου. Αυτή μας κρατούσε όλους» είπε για την οικογένεια του.

Μάλιστα, σε ερώτηση της δημοσιογράφου αν σκέφτηκε να σταματήσει το τραγούδι απάντησε «Πολλές φορές σκέφτηκα να σταματήσω, αλλά είναι ναρκωτικό αυτή η δουλειά. Κάποια στιγμή θα γίνει, γιατί

πολλά χρόνια στη ζωή μου ήμουνα ο καημένος, δε θέλω τώρα που είμαι καλά να λένε πάλι ο καημένος. Το να τραγουδάς τώρα σε ηλικία 70 χρονών δεν είσαι καημένος; Αυτοί που το κάνουν καλά κάνουν, εγώ δε θέλω να είμαι έτσι. Είναι πολύ άσχημο πράγμα το να είσαι ρυτιδιασμένος και να τραγουδάς στην πίστα και να κάνεις τον όμορφο. Κάποτε πρέπει να παραδεχτείς και να πεις σταμάτα πια, φτάνει»

Όσο για αυτούς που τον χαρακτηρίζουν “σκυλά” είπε «Μ’ αρέσει η λέξη “σκυλάς”. Πάντα ήμουνα σκυλάς. Τι εννοεί όταν λέει “σκυλάς”; Ότι γαβγίζω όταν τραγουδώ; Ή εκεί που τραγουδάω έρχονται σκυλιά; Το καινούργιο μου τραγούδι λέγεται “Όνειρο αν είσαι”»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Δείτε ακόμη: Shaya: Αυτή είναι η μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της

Keywords
Τυχαία Θέματα