Συγκλονίζει ο Βασίλειος Κωστέτσος «Μπήκα για 3 μήνες σε ακινησία στο νοσοκομείο και…»

Μια ομολογουμένως συγκινητική συνέντευξη έδωσε ο Βασίλειος Κωστέτσος στο Πρω1νό. Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στην παιδική του ηλικία, αλλά και για το bullying που βίωσε από τους συμμαθητές του. Μάλιστα, δεν δίστασε να αναφερθεί στην περίοδο που αντιμετώπισε πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας και δεν είχε κανένα στο πλάι του, παρά μόνο την μαμά και την αδελφή του.

«Δεν ήμουν από τα παιδιά που έπαιζαν έξω. Από τα 10 μου ήδη δούλευα στο μαγαζί της μητέρας μου που είχε ρούχα. Ένα παιδί με αεροβόλο όπλο χτύπησε το μάτι μου. Μπήκα για 3 μήνες σε ακινησία στο νοσοκομείο

και βγήκα ένα παιδάκι χοντρό. Για ένα χρόνο φορούσα μαύρα γυαλιά και ξεκίνησε το πρώτο bullying. Το δεύτερο bullying ήταν όταν άρχισαν να με φωνάζουν στο σχολείο γυναικωτό» δήλωσε στη δημοσιογράφο Μαρία Κοκολάκη.

Mίλησε για τους φίλους που τον εγκατέλειψαν όταν μπήκε στο νοσοκομείο για σοβαρή επέμβαση, λέγοντας «Η εγχείρηση καρδιάς με ωρίμασε. Ήταν σαν να ξαναγεννήθηκα. Πάρα πολλοί φίλοι μείνανε με μηνυματάκια που στέλνανε από τύψεις. Κανένας δεν ήταν δίπλα μου, εκτός από την αδερφή μου και τη μητέρα μου»

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα

Δείτε ακόμη: Δούκισσα Νομικού: “Όταν μου βάλανε το αγγελούδι μου στο στήθος είπα…”

Keywords
Τυχαία Θέματα