ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Η Ελένη Αυλωνίτου

17:33 8/6/2018 - Πηγή: Espresso
ΠΟΛΙΤΙΚΗΗ «Espresso» κάνει dislike!ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Η Ελένη ΑυλωνίτουΠαρασκευή, Ιούνιος 8, 2018 - 17:32

❱❱ Ούτε σε καφενείο δεν συναντάς τέτοιο επίπεδο αντιπαράθεσης, όπως στον δημόσιο λόγο που μετέφερε μέσω της τηλεοπτικής συχνότητας του Σκάι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου...

... σε μια συζήτηση για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, μεταξύ

της ίδιας και του συναδέλφου της τής Νέας Δημοκρατίας Ανδρέα Κατσανιώτη.

Η Ελένη Αυλωνίτου υποστήριξε στη διάρκεια της εκπομπής τη θέση ότι «η “μακεδονική” γλώσσα τέθηκε ως ζήτημα το 1977 από την αβλεψία της κυβέρνησης». Ο Ανδρέας Κατσανιώτης, από την πλευρά του, το αντέκρουσε και ακολούθησε η απαράδεκτη για κοινοβουλευτικό πρόσωπο απάντηση της κυρίας Αυλωνίτου: «Τα σκα@@@τε»! Μια φράση που ακόμα και σε καφενεία θα ενοχλούσε τους θαμώνες ειπώθηκε μέρα μεσημέρι από τα χείλη μιας βουλευτού σε κανάλι πανελλήνιας εμβέλειας· χωρίς αναστολή, χωρίς καν να κρατά τα προσχήματα και τον κώδικα συμπεριφοράς που πρέπει να τηρεί ένας αντιπρόσωπος του λαού. Πρόκειται σίγουρα για ακόμα μία «μεγάλη στιγμή» της Ελένης Αυλωνίτου, που, μετά το «τα σκ@@@@τε», αρκέστηκε να πει μόνο «συγγνώμη για τη λέξη»!

Χωρίς αμφιβολία, αυτή η φράση έρχεται να επισκιάσει την προηγούμενη ηχηρή παρέμβαση της Ελένης Αυλωνίτου, όταν σχολίασε ότι περιλαμβάνεται στη σάτιρα του Λάκη Λαζόπουλου και στους «Δέκα μικρούς Μήτσους».

Τότε είχε αποκαλέσει τον ηθοποιό «κομπλεξικό» και είχε πει το αμίμητο: «... Εχουν δυσκολία να δεχτούν μια ωραία γυναίκα, η οποία είναι και πολύ μορφωμένη και έχει και πολιτικό λόγο. Τι άλλο να σας πω; Αυτός ο συνδυασμός “σκοτώνει” για μερικούς κομπλεξικούς. Μας περισσεύουν οι κομπλεξικοί στην Ελλάδα».

Μετά τον «συνδυασμό που σκοτώνει» και το «τα σκ@@@@σατε», περιμένουμε το... τρίτο μέρος της τριλογίας από τη βουλευτή, για να κρίνουμε ποια από τις δημόσιες τοποθετήσεις της ήταν η πιο βαρυσήμαντη και πιο χρήσιμη για τον τόπο.

Ελένη Αυλωνίτου
Keywords
Τυχαία Θέματα