Στέλλα Δημητρίου: Τα πράτα γενέθλια των δίδυμων αγοριών της -Οι φωτογραφίες και το τρυφερό μήνυμα

Τον Σεπτέμβρη του 2022 η Στέλλα Δημητρίου και ο σύζυγός της, Δημήτρης Μιχαηλίδης, έγιναν γονείς για πρώτη φορά! Το αγαπημένο ζευγάρι απέκτησε δίδυμα αγοράκια, ο ερχομός των οποίων έφερε την απόλυτη ευτυχία στη ζωή τους.

Πριν από μερικές εβδομάδες, μάλιστα, πραγματοποιήθηκε και η βάφτιση των διδύμων στον Ιερό Ναό της Παναγίας Αγγελόκτιστης Κιτίου στη Λάρνακα της Κύπρου. Τα δύο αγόρια έλαβαν τα ονόματα Σωτήρης και Νικόλας και νονές τους ήταν η Τζένη Τζιβεριώτη και η αδερφή της μαμάς τους, Χριστίνα Δημητρίου.

Στις 28 Σεπτεμβρίου, μόλις δύο ημέρες πριν δηλαδή, ο Σωτήρης και ο Νικόλας γιόρτασαν τα πρώτα τους γενέθλια. Η Στέλλα Δημητρίου και ο Δημήτρης Μιχαηλίδης συμπλήρωσαν έναν χρόνο δίπλα στους γιους τους και η χαρά τους δεν περιγράφεται.

Το ζευγάρι γιόρτασε τα γενέθλια των παιδιών του ετοιμάζοντας ένα πολύ όμορφο πάρτι, γεγονός που γνωστοποίησε η γλυκιά μανούλα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας σχετικές φωτογραφίες.

«28/9/22 Η μέρα που μας άλλαξε τη ζωή!!! Πώς πέρασε ένας χρόνος; Απίστευτο μου φαίνεται που γιορτάζουμε τα πρώτα μας γενέθλια! Χρόνια πολλά αγγελάκια μου υπέροχα. Σας λατρεύουμε! Όταν χαμογελάτε εσείς χαμογελάει και η ψυχή μου», έγραψε η Στέλλα Δημητρίου δημοσιεύοντας σχετικές φωτογραφίες από τα πρώτα γενέθλια των παιδιών της.

Δείτε παρακάτω τη σχετική δημοσίευσή της: 

View this post on Instagram

A post shared by Stella Dimitriou (@stelladimitriou)

Διαβάστε ακόμα:

Πέμη Ζούνη: «Ο χώρος θα τους χρησιμοποιήσει μια-δυο φορές και μέχρι εκεί»

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Επιστρέφει για 11η χρονιά στον Alpha -Όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

Λεωνίδας Κακούρης: Γι’ αυτό είπε το μεγάλο «ναι» στο «Ναυάγιο»

Keywords
Τυχαία Θέματα