Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το on air τηλεφώνημα στον Κωνσταντίνο Βασάλο -«Είμαστε σουηδικό πρώην ζευγάρι»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρέθηκε τις περασμένες μέρες καλεσμένος της Δάφνης Καραβοκύρη στο pod.gr και έκανε διάφορες πικάντικες αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή. Συγκεκριμένα, ο ίδιος θυμήθηκε τα μαθητικά του χρόνια και εκμυστηρεύτηκε πως την πρώτη φορά που έκανε σεξ ήταν στα 17-18 του χρόνια στο αμφιθέατρο του σχολείου του. Παράλληλα, μίλησε και για την πρώτη σχέση που έκανε όταν ήταν 19 ετών με την κοπέλα που του άρεσε για αρκετά χρόνια.

Τα όσα είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος προβλήθηκαν το πρωί του Σαββάτου 30/9 στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» στο Mega,

όπου συμμετέχει και η πρώην σύντροφός του, Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Ο Κώστας Τσουρός μάλιστα αναρωτήθηκε αν εκείνη τα γνώριζε όλα αυτά. Τότε, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη τηλεφώνησε on air τον πρώην αγαπημένο της.

«Είσαι στον αέρα πρόσεχε τι θα πεις! Έχουμε να σου κάνουμε ερωτήσεις για τις δηλώσεις σου», ανέφερε αρχικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη όταν της σήκωσε το τηλέφωνο ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Σιδερώνω τη σημαία της Σουηδίας», της απάντησε χιουμοριστικά ο πρώην παίκτης του Survivor, με την ίδια να λέει με τη σειρά της πως «είμαστε σουηδικό πρώην ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Βασάλο».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα ειπώθηκαν: 

Διαβάστε ακόμα:

Πέμη Ζούνη: «Ο χώρος θα τους χρησιμοποιήσει μια-δυο φορές και μέχρι εκεί»

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Επιστρέφει για 11η χρονιά στον Alpha -Όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

Λεωνίδας Κακούρης: Γι’ αυτό είπε το μεγάλο «ναι» στο «Ναυάγιο»

Keywords
Τυχαία Θέματα