Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Δεν αντάλλαξα μήνυμα με την Ναταλία Γερμανού»

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρίσκεται στο πλευρό του Κώστα Τσουρού στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» στο Mega και είναι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό.

Η κάμερα της εκπομπής «I Love Σου Κου» και ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Ρούτας συνάντησαν την γνωστή αθλητικογράφο με αφορμή την τηλεοπτική της επιστροφή μετά από τρία χρόνια. Η ίδια έκανε δηλώσεις στην κάμερα και τόνισε μεταξύ άλλων πως ξεκουράστηκε πολύ.

Παράλληλα, όταν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ρωτήθηκε και για

την Ναταλία Γερμανού με την οποία συνεργάζονταν στην εκπομπή «Καλύτερα δεν Γίνεται», ξεκαθάρισε πως δεν αντάλλαξε κανένα μήνυμα με την παρουσιάστρια.

Όσα είπε η Ευρτυδίκη Βαλαβάνη στην εκπομπή του ΑΝΤ1

«Ξεκουράστηκα, πήρα τις ανάσες μου και επέστρεψα σε κάτι που είχα βάλει μια άνω τελεία. Ο Κώστας Τσουρός έπαιξε σημαντικό ρόλο για να επιστρέψω και να πω το «ναι» στην εκπομπή. Μου έλειψε η τηλεόραση. Το διάστημα που απείχα μου έγιναν προτάσεις αλλά αποφάσισα να μην κάνω πράγματα, τα οποία δεν με εκφράζουν», ανέφερε αρχικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Και συνέχισε: «Δεν φοβάμαι καθόλου τον ανταγωνισμό. Ίσα ίσα που θέλω να υπάρχει γιατί έτσι εξελίσσεσαι και γίνεσαι καλύτερος. Στην Ναταλία Γερμανού εύχομαι καλή επιτυχία, ξέρουμε ποια είναι, είναι ένας άνθρωπος πολύ επιτυχημένος, έχει δείξει τι μπορεί να κάνει, οπότε της εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία. Να υπάρχει μία ωραία ισορροπία σε όλες τις εκπομπές».

Τέλος, κατέληξε αποκαλύπτοντας πως: «Όχι δεν αντάλλαξα μήνυμα με την Ναταλία Γερμανού, αλλά κατά καιρούς έχουμε μιλήσει αρκετές φορές. Τώρα δεν ξέρω ίσως ήταν λίγο το άγχος, λίγο το τρέξιμο που ήμασταν όλη την εβδομάδα μέσα σε πρόβες και φεύγαμε αργά. Δεν πρόλαβα, αλλά θα στείλω τα φιλιά μου στο Ναταλάκι».

Διαβάστε ακόμα:

Πέμη Ζούνη: «Ο χώρος θα τους χρησιμοποιήσει μια-δυο φορές και μέχρι εκεί»

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Επιστρέφει για 11η χρονιά στον Alpha -Όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

Λεωνίδας Κακούρης: Γι’ αυτό είπε το μεγάλο «ναι» στο «Ναυάγιο»

Keywords
Τυχαία Θέματα